Ecmwf nin son güncellemesinde samsun batırdı galiba pek anlayamadım bilen biri samsun merkez hakkında bilgi verebilir mi
CuneytEmin tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fevzi Burak Hocam sizce samsuna Çarşambadan sonra yağış olur mu Samsuna nazar ettiler yağışlı gün sayısı baya düştü diye gördüm sizce nasıl olur
-
Hocam konumuma salıdan itibaren kar vermiş mgm
-Tutarlılık oranı nedir?

Arkadaş herkes doğu karadeniz için sistem kötülemiş demiş kötüleme yok keyfine bak sizde kar örtüsü alıcaksınız ayrıca sochideki ab kuze tarafına doğru gitme eğiliminde şuan yani rahat ol sahil kesimi dahil bi kartopu oynarsınız
-
-
Konumumda kar başladi ama tutmuyor aksama doğru yogunlasir inşallah
maalesef yoğunlaşmicak hatta yağmur olarak devam edicek asıl kar pazartesi günü 13.00 dan sonra başlıyo bu fragman :D
-
Konumumda saf kar yağıyor
-
Arkadaşlar sizce sabah 6 7 gibi samsunun merkezine kar düşer mi Birde Fevzi Burak hocam cm tahmini yapıcak mısınız yaparsanız ne zaman yapıcaksınız
-
Arkadaşlar kusura bakmayın sizide yoruyorum fakat güncellemeleri takip edemedim Samsunun Kıyı Kesimin ahvali nasıl iyiye mi gidiyor kötüye mi Cevaplarınız için Teşekkürler
-
hocam son ecmwfye göre 18i öğleye kadar yağışlar devam edecek sonrasında 19u öğleden itibaren rüzgar samsun için en sevdiği hale geliyor modellerde o tarihlere hafif yağış veriyorlar o kısmı sonraki günlerde değerlendiririz değişime açık çünkü
Cevabınız için çok teşekkürler hocam
-
Samsunda Çarşambadan sonraki perşembe cuma cmt günleri kar yağışları yoğun mu olucak yoksa hafif mi olucak yani olan örtünün üzerine kaç cm katabilir Fevzi Burak Hocam
-
Ecm nin pzt sabah saat 9 2m sıcaklık haritası o zaman istanbula kar yağışı verirken samsuna yağmur vermiş fakat renkler aynı sayılır ve 0 a yakın
-
-
Samsun merkezin pazartesi sabah kar yağışı alması için sıcaklıklar uygun gözüküyor Samsun merkezde pazartesi sabahı kar yağışının başlama olasılığı nedir acaba ? Sabah 8 9 saatlerinde sıcaklıklar uygun görünüyo
-
Hocam Samsun İlkadımda gece yağış olursa kara çevirme ihtimali var mı
-
Valla şuan Samsun ilkadımda bulut var yağış yok