Ecfm yarın degismeyecegini kimse bilemez
Bence hakli ben hala degisme ihtimalinin oldugunu dusunuyorum ama ins degismez
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcfm yarın degismeyecegini kimse bilemez
Bence hakli ben hala degisme ihtimalinin oldugunu dusunuyorum ama ins degismez
Kar haritası dekleri işe katmıyor hocam şu görüntüde en şanslı yağış bakımından bizim bölge soğuk bakımından batı kısmı yagista var tabi batıda az da olsa
Dogu karadenize daha iyi vermis aynen hocam
Sa batıkaradeniz kıyılar nasıl olur ?
Ecmwf Ogle guncelinin kar haritasini gordunmde o kadar iyi degil gibi degisedebilir tabi üstadları daha iyi bilir
UKMO da ECMWF benzedi GFS yalnız takılıyor son sözü ECMWF söyler bugün bence gelmezse öteki sistemlere kaldı artık GFS ile yola çıkılmaz çıkan yarı yolda kalır sadece öngürü oluşturur bence
bence boyle gelirse kıyılar bir şey alamaz havada kar zor gibi
Ocak ayı hüsran gibi duruyoruz şubat ayı neler olacak acaba
kar haritasına takılmayın bence geçen yıl Şubat sistemi 10 cm kar veriyordu konumuma 50 cm zorladi
Dek hesaba katılamıyor bu tarz haritalarda sanırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz üzerinden oluk oluk soğuk 🥶🌨️
o koca soğuk direkt bize geliyor gibii ocak 20 ve ya sonrasında kesin bir şeyler olacak gibi önümüzde bide çok olumlu geçme ihtimali olan şubat var
8 Subat 2020 ama bu sene sochide ab yok 😌🖤
Onun abv zaten kışı boş geçirmemize sebep oldu inş olmaz bir daha
9 10 şubat 2020 ❤❤😳❄
Geçen ki kış gibi olmaz inşallah kış çok kötü geçmişti konumum adına ama 2020 şubat sistemi süperdir
Ocak sonu gösterir herşeyi tahminimce
Ocak kapanmadan havada karı görürüz, ki kadir emre hocam burda ocağın 15,16,17,18,19 tarihlerini demiş sanırım zaten bu tarihlerden sonra Ocak diye birse kalmadı 😁
Kadir Emre hoca ocağın son bir haftası sistem görünme ihtimali olabilir demişti video da ama özellikle şubattan çok umutluyum diye eklemişti
Ocak olmazsa şubat olabilir takibe her daim devam doğu karadeniz kıyıları için sağlam kar bekliyor musun diye sordum şubat ayında bekliyorum yazdı