8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Keşke böyle gelse ne efsane olur
-
Hocam bu sisteme bu kar az degil mi en az kirmizi pembe falan olmasi lazim bence
Evet hocam soğuklar batı tarafa indi ama az kar vermiş vade uzun diyedir bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Neden
Bir sorun yok aslında hocam biraz mübalağ yaptım baya iyi yağınca :D
-
ABD Buffalo da ne kar yağdı ya hala devam ediyor hayatımda öylesine göremeyeceğim herhalde
-
merhabalar
Bu kışta mi 2018 gibi gecicek ve soğuk var ne yağış ne de kar ümidimi kestim yılbaşında soğuk diyorlardı afrika yiyoruz ocak sonu diyorlar kesin o da gelmez
Verilerin 2018 le uzaktan yakından alakasi yok ki ona benzemez
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kötü bize yaramaz bu
Bu hali orta ve doğu karadenize yarar evet, haliyle bana da yarar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunuda atalim bari
-
Buna nerden bakıyoruz
Ücretli veri bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğu karadeniz
-
En Soğuk Senaryo Gerçekleşmesi Çok Çokkkk Zor
Rossby dalgaları aralığın sonlarına doğru hep umut var gibi gösteriyor baya tutarlıydı biraz daha zaman geçsin bakalım artık hayırlısı