8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bize ne zaman gelir 😂
Salih yokken aratmamayı düşünüyorum artık böyle
Dogu karadeniz beklemeye devam bence 5 şubat ve sonrası anca
-
Kar haritasıda 71 cm gömdü gfs doğu karadeniz için bir çok hocam kış başlamadan bu sistemden bahsetmişlerdi artık modellerde de gözükmeye başladı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok ümitlenme derim.beklentini düşük tutki camın başında bekleme
Teşekkürler hocam bekleyesem yoktu zaten sadece meraktan sorayım dedim
-
Cerkes55 hocam trabzon beşikdüzünün durumu ne olacak bilgi verebilir misin batı kısımda kalıyorum yoroz sıkıntısı yok en azından yarın gece geç saatlerde yağacak diye gösteriyor ama bilemedim yarın için
-
Trabzonlular seri üzgün geçen kış gibi izliyor efsane sistemi :D Kırımı indirmemiz lazım :$
-
21 24 sisteminden umudum yok zaten bana göre ocakta pek bir şey çıkmaz çıksa bile cılızı örtü havada kar şubat 1 15 sağlam bir sistem olursa artık bakıp göreceğiz. Hissetiklerim böyle bu arada
-
-
Hayal satan gfs ye bayadır bakmıyordum neler verdi yine
-
bidahaki sistem de var sakin hele
Ülke sistemine döndü gibi hocam beklemedeyiz
-
hayırlı olsun hocam çok güzel yağmış
Teşekkürler hocam iki sistemde isyanlardaydım ama 3 üncüsüde çok iyi yağdı.
-
Trabzon Beşikdüzü yoğun kar yağışına devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
8 10 cm civarı kar olmuştur ama su an kutleler tren gibi denizden akıp gidiyor üzücü