İlerde sistem mi var
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bu bilgi sadec eil için ilçeler içinde rüzgar yönü filan farklı olabilir beklicez daha cuma günü veya haftaya pazarttesi dam değeri rüzgar yönü yağışla beraber herşeyi ayırt edip derleyip toparlayıp Fevzi Burak hocam bize anlatır ne olacağını havada kar göreme olasığımız bi hayli yüksek örtü bakımından beklicez yağış ve rüzgar yönü dam değeri bakılması gerekiyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam
-
Bu bilgilere nasıl ulaşabiliriz
-
ilginc MGM bizim buraya salı carsamba kar vermiş uzun orta vade de
-
Sistem çöp olmuş gibi yine her zaman ki gibi fazlade medet ummayalım zaten buraya sağlam kar anca şubatta yağar.
-
indir.pngECMWF çok güzel şeyler deniyor inşallah gerçekleşir
-
ECMWF Doğu karadenizi falan kara gömdü gibi yanlış mı görüyorum :D
-
Doğu bölgesi sanırım 23 24 ünde falan baya bir soğuyor kky gösteriyor acaba kar alır mıyız bayada zaman var.
-
Sistem gidici gibi gözüküyor yine kestane sanırım
-
şu an bir şey demek zor çünkü her güncellemede GFS değişiyor ECMWF az oynuyor ama mutabık değiller şu an
GFS zaten güvenim yok benim ecmwf iyi durumda geçen ki savaşı ecmwf kazandı zaten ben iyi şeyler olacak diyorum hayırlısı
-
Trabzon olarak geçen seneyi yakalar mıyız sizce
-
Trabzon Beşikdüzünde geçen sene sadece 1 buçuk günde 50 70 cm arası kar yağdı kıyı kesimindeyim birde onun gibi olur inşallah
-
Weather & rada adlı program tahminleri baya iyi 2 3 mart için soğuk havalar kar ikonlarını hafiften koymaya başladı vade uzun bakalım neler olacak.
-
Modeller iyi gidiyor ama herkes inancını kaybetti sanırım
-
sabaha kadar yağsa şöyle güzel birikim olsa ya
bu şekilde yağarsa güzel bi birikim alırız gece yağması gerek 1 marttan sonra da bir çok veri orta ve doğu karadenize güzel sistem gösteriyor bakarsın gelir o sistem de