2020den beri adam akıllı saf kar göremedik gibi bir şey bu kiş göreceğiz insallah
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese merhaba. Yeni üye oldum. İyi forumlar.
Hoş geldin
-
Hava da görülürse ben görememem demek ki. En aşağı 30 cm örtü gösterirse hava da görebilirim 😂
Senelerdir bu trabzonun doğusunun çektiği nedir :D
-
Yine de cıvık örtü göreceğiz gibi hiç yoktan iyidir fragman olsun
-
Hocam bunlar ücretli veriler bunları izinli paylaşıyorsunuz değil mi izinsiz paylaşırsanız yanlış olabilir
Ben izin almıştım sorun yok demişti o ara twitter hesabı yazmıyordu ama artık onuda eklemiş
-
sistemcik sonunda çokta beklentiye girmemek lazım bence anı yaşamak lazım ne gelirse bahtımıza :D
-
ECMWF ben kararımdan dönmem demek istedi sanırım aynı gibi gorüyorum
-
Ama ecfm bişe vermiyor ki
Sistem uçabilir anlamında dedim hocam fazla beklentiye girmeyecem eskisi gibi
-
Ecfm yarın degismeyecegini kimse bilemez
Bence hakli ben hala degisme ihtimalinin oldugunu dusunuyorum ama ins degismez
-
:pide: belkide haklısınz
-
Son durumlar nasıl pek bakamadım ama doğulamış sanırım orta ve doğu karadenize yaramış gibi
-
Kar haritası dekleri işe katmıyor hocam şu görüntüde en şanslı yağış bakımından bizim bölge soğuk bakımından batı kısmı yagista var tabi batıda az da olsa
Dogu karadenize daha iyi vermis aynen hocam
-
Sa batıkaradeniz kıyılar nasıl olur ?
Ecmwf Ogle guncelinin kar haritasini gordunmde o kadar iyi degil gibi degisedebilir tabi üstadları daha iyi bilir
-
21 ocak doğu karadeniz adınada iyi mi öyle gözüküyor sanki
-
UKMO da ECMWF benzedi GFS yalnız takılıyor son sözü ECMWF söyler bugün bence gelmezse öteki sistemlere kaldı artık GFS ile yola çıkılmaz çıkan yarı yolda kalır sadece öngürü oluşturur bence