Beşikdüzüde şanslı sayılır dimi
8 Subat 2020 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :olumlu: :olumlu:
-
geceleri iyi soğuk olacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bu aksam ki güncelleme de onemli mi artik artma ve ya azalma olabilir mi
-
Kadir Emre bura için 3 cm dedi hayırlısı artık 26 4 ocak sistemide uçtu yazmış hayırlısı artık zamana bağlı
-
tüm karadeniz kıyı şeridi kar alıyor dostum
Bir 10 cm miz var sanırım daha fazla olur mu acaba
-
Niye aklıma hep 8 subat 2020 geliyor öylesini bulabilcek miyiz acaba uzun süre daha :D
-
Trabzon Beşikdüzü nasıl olur
-
Kadir Emre de kıyılar kar alır dedi beğendim bi tahminci akşam detaylı paylaşırım yazmış hayırlısı inşallah iyi bi örtü alırız
-
Yine bati nasipleniyor gecen sene gibi 😁
-
Bu saatlerde gözler pencerede olmalı sanırım😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim konum kar almazsa bu kadar seyden sonra uzer valla. Sonrasında baya sıcak geçicek sanırım 5 10 gün falan
-
Giresun nolur diye sorim bende :D
Bence orada öyle karla karışık yağmur kar çarşamba gecesi iyi bi soğuma var gibi şu anlık yağarsa anca o zaman yağmazsa diğer sistemlere artık
-
Karla karışık yağmur ve yağmur ağırlıklı.
Çarşamba gecesi bi ihtimal kar var gibi gözüküyor ama hayırlısı artık teşekkür ederim
-
Trabzon beşikdüzü hakkında tahmin yapabilcek biri var mı doğu tarafında kalıyoruz