Ömer hocam gece oluşacak yağışların İzniği vurma ihtimali var mı?
abilaltpcuoglu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ömer hocam kar etkisini birazda olsa arttırdı gibi eskisi kadar ince yağmıyor ama hala beklediğim düzeyde değil maalesef.Birde hava kırmızılaşmaya başladı umarım yoğun karın habercisi olur.
-
Bu uydu görüntüsüne nereden bakabiliriz
-
Uydudan görülüyor hocam Dek'ler biraz beklemek ve radar takip etmek lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkürler hocam.Çok ince bir şekilde yağmaya başladı şuan ama bastıracak mı bilemiyorum.Eğer öyle bir yağış söz konusu olursa fotoğraf atarım inşallah.Sıcaklık şuan çok iyi eğer güçlü kütlelerden birini alırsak on numara olur.
-
Ömer hocam sabahtan beri tık yok burada ne zaman uğrayacak dek kütleleri anlamış değilim.
-
Hava aşırı soğudu burada,fakat yağış yok.Yağış olduğu zamanda sıcaklık yüksek oluyor.Marmaranın doğusuna ne zaman gelecek bu dek yağışları.Sağlam bi kütle gelse ciddi örtü oluşturabilir.Ama dek yağışı alamıyoruz şuan
-
Rakım çok etkili olmuş bu fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Demek ki şöyle 250-300 rakım ve biraz üstünde olsaymışım şu an bir karış kar birikimi görürmüşüm
Evet şuan bile güzel bi birikim var.Birde dek yağışlarından etkilenirsek on numara olur bakalım göreceğiz.
-
1-)Fotoğraf görünmüyor hocam
2-)Dek'ten etkilenme ihtimaliniz varKusura bakmayın hocam.Bende gözüküyor ama bilemedim sizde neden gözükmediğini bidaha deniyeyim.Eğer dek yağışlarından iyi bir şekilde etkilenirsek cidden önemli bir örtü oluşabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şuan bulunduğum yer böyle tarlalarda 20cmi geçiyor normal ayak basılan yerlerde 10 cm kadar.Konum Bursa İznik rakım 300 dek yağışlarından iyi bir yağış alabilirmiyiz?
-
Bursa/İznik Köylerinden birinde oturuyorum rakım 300 sıcaklık sıkıntısı yaşarmıyım?Diğer sorumda ortalama kaç cm olur? Teşekkür ederim şimdiden☺️