Şimdi Gözler Kar tepede bakalım oraya da yağacak mı ?
hmm güzel soru ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdi Gözler Kar tepede bakalım oraya da yağacak mı ?
hmm güzel soru ![]()
kısa bir mola verdik yetkililer öyle uygun görmüş
uludağa kar yağma konusunda bana sonuna kadar destek veren ardaalpere teşekkür ediyorum
dün üstüne basa basa direttiğim kar konusunda uludağa % 90 kar yağacak hatta örtüde oluşacak diye iddaa da bulunmuştum 1800 rakıma kadar kar örtü yaptı . sonuç itibariyle beyaz örtüde görmüş olduk ilk kar yağışını sabaha karşı bekliyordum yağış olmadı öğleden sonraya kaldı
tek korkum yağıştı zorda olsa müktarı azda olsa kıyısından köşesinden yakaladık.
benim paylaştığım bilgilerin hiç bir bilimsel karşılığı yoktur tamamen tecrübeye deneyime dayalı birebir şahit olduğum kişisel deneyimlerdir
bu sayede uludağ beni üzmemiş oldu tam zamanında yağan bir kardı tüm marmaraya ülkeye hayırlı olsun diyelim
aynen daha garanti oralar
Min sıcaklık. Alttaki skalaya bakarsan çok yüksek değil sıcaklıklar
sen şu verilerin linkini atarmısın ben bi bakam şunlara
bakmadan edemem malum uludağdan yola çıkarak kış tahmini yapcaz .uludağa kar düşmeden sonbahar geldi demem
sen atıver bana sana zahmet
pek verilerle aram yok o yüzden
Min sıcaklık. Alttaki skalaya bakarsan çok yüksek değil sıcaklıklar
değil evette gene sıcak be .) temmuz daha sıcak geçmişti ağustosa göre evet şuda dikkatimi çekti özellikle bu sene sıcak hava dalgası uzun soluklu oldu hani 1 hafta olur dersin bu sene 2 hafta yediğimiz sıcak hava dalgası. hem süresi uzun hem sıcağı fazla özellikle süresi uzadı.
yani benim görüşüm yazın süresi uzuyorsa kışında neden tam tersi olmasın ? aynı şekil açık havalardada aynısı olabilir uzun süreli açık havalar yüksek basınçlar gibi yada uzun soluklu sert soğuklarda olabilir gibi geliyor.
sadece kişisel görüş.
korkunç sıcak
temmuzda böyleydi
maçı bedavaya izleme şansım varmı ? normalde pek sevmem futboluda zaman geçsin
cr7 iyide eski ronaldo vardı kafayı kazıtan o hepsinden iyidi be.brezilyalı ronaldo
SameT. Sürekli emoji değiştirme amacınız nedir.
test ettim
Ben bursa.merkeze 10 cm.kar.bekliyorum.
Uludağada 1.85 cm bekkiyorum
Icimden sallamak bile gelmiyor 😁
![]()
![]()
![]()
![]()
sizi bilmemde ben çok terliyorum
sıcaktan yağmur yağdı bazen olabiliyor.
admin sıcak hava dalgası geliyormuş çarşamba günü ? 4-5 gün kadar kalıcak marmara özellikle iç anadolu ve doğu anadolu bu konuda bilgi verirmisin ?