SameT. tarafından yazılan gönderiler

İlk hafta serin atak konusunda istikrarlı GFS. Karadeniz yaylalarına kar bile yağdırabilecek bir potansiyeli var

doğu anadolu ve iç anadoluya çarşambadan itibaren sıcak hava dalgası geliyor. marmarada kısmen etkilencek. 5-6 gün sürecek.görümntüye göre . bi değerlendirme yaparmısın .zahmet olmassa ne ne kadr etkilencek acaba ? ankara 36 dereceyi görme ihtimali var.

Doğu Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat

Doğu Karadeniz'de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün (20.08.2021 Cuma) öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli (21-75 Kg/m2), Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların 21.08.2021 Cumartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü.

Başlama-Bitiş Zamanı20.08.2021 15:00-21.08.2021 18:00

hep oraya yağıyor ve sürekli bir yağış var aşırı derecede . sanki yemin etmişcesine oradan yağış ayrılmıyor . admin reiz ege akdeniz güneydoğu özellikle iç anadolu konya aksaray niğde nevşehir kırşehir buralar iyice çölleşti. tuz gölü tamamen kuruma noktasında. manisadaki marmara gölü tamamen kurudu.diyebiliriz. iç kesimler felaketi yaşıyor. tarım bölgesi olan konyada muazzam kuraklık var.

marmara nispeten idare eder. marmaradaki yağışlarda genel olarak zayıf. ama manisa denizli iç ege afyon uşak .iç anadolunun batısı eskişehir orta ve güney kesimlier konya civarları aksaray. niğde çankırı nevşehir kırşehir konyada 20 metede su çıkan yerde. 150 metreye kadar su kaynakları çekilmış durumda. ve kuraklığa bağlı obruklar oluşuyor. ..

manisadaki marmara gölü büyük bir göl olmasına rağmen tamamen kurudu. aşırı sıcak bilinçsiz sulama ve yağış zaten aylardır yok oralarda olsada bölgesel fayda vermeyen cinsten.20 km alana yağıp diğer yerlere yağmaması gibi lokal

1 ay içinde sonbahara merhaba dicez. eylül ayı malum artık yaz ayı diyebiliriz. ekimden itibaren orta ve uzun vadede belirttiğim yerlerde sonbaharda yağmur ve sıcaklık açısından nasıl geçecek ?

sonbaharda verilerle beklentiniz nedir ? modeller nasıl bir senaryo çiziyor ?

antalya temmuz ağustos ortalamasında rekor kırmıştır heralde :) 44 45 dereceyi gördü. gölgede. hemen hemen 2 hafta sürdü .facia.

benim şahsi fikrim 44 45 olmaz belki ama 39 40 41 ler gene olacaktır. 35 den aşşağı sıcaklığı yok. eylül sonuna kadar 33 35 lerde gidebilir potansiyel var gibi . günler kasıldığı için sıcaklıklarda mecbur düşecek .)

hesap silme aktifse hemen silmek istiyorum. yoksada hesabımı kapatın lütfen.

ben kimseye ne hakaret ettim ne küfür güldük diye suçlu olduk.

bırakında saygı çerçevesinde ne yazacağımada ben karar vereyim.

1 dakıka durmak istemiyorum.

Bu gece yaz mevsiminin en serin gecesi olabilir büyük ihtimalle.

sanmam ki bursa için bu gece 19 derece vermiş ..gece bu sıcaklık bursa için çok normal.

istanbul bile gece en düşük 21 derece

gündüz sıcaklık biraz düşük ama havada kapalı olduğu için gece sıcaklığı pek düşemiyor buda bizi aldatıyor biraz ..

15 falan olsaydı evet en düşüklerden biri olabilirdi 19 derece çoook normal

hatta gündüz 32 33 olup hava açık olduğu için gece 17 18 olduğuda oluyor çok kez

Çok Tuhaf bir şeye şahit oldum dışardayım yağmur var bir anda şiddetlenip bir anda kesiliyor 4 dakika boyunca böyle devam etti neden böyle oldu biri açıklayabilir mi bu durumu

bulutlar çok parçalı ufak ufak küme halinde ve hızlı şekilde hareket halinde oldukları için diye düşünüyorum.

bursa yıldırım 34 kg yağış aldı sabah.sabit bardaktan boşanırcasına yağdı

kocaeli tarafına daha kuvvetlı bekleniyordu istanbuldada ama bursadan daha az yağış almışlar gibi ama şimdilik belli olmaz

öğleden sonra yağışın durumu nedir ?

feci sıcak var bursada bugun disarda isim vardi 1 saat gunesin altinda yürüdüm guneş çarptı basim agrıyor dönüyor.

Bugun 34 yarin 37 diyor dikkatli olalim perşembe cuma iyice bunaltacak disari cikmayin mecbur kalmadikca fena oldum bugün