bursada çok yoğun kar yağışı var heryer bembayaz oldu 5 dk da
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
SameT. Sizin ilçe neresi bilmiyorum ama 250 m rakım fena sayılmaz. Siz daha iyi kar alırsınız bu akşam
ortayol kurtbasan altı sabah kalktığımda kar vardı 3 milim 4 milim kadar
arabaların üstünde hafifte çatılarda eridi şimdide ara ara kar yağıyor ama zayıf. -
Konumumda hiçbir şey olmadı şu ana kadar maalesef. Bugün İstanbul’a 6 derece gösteriyordu MGM ama İstanbul’da yerler dahi beyazlayacak kadar kar yağdı. Bursa’da ise hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Tabi yüksek kesimler, Uludağ’ın eteğindeki bölgelerden bahsetmiyorum. Ova açısından söylüyorum. Ama bu gece ve yarın sabah yağacağını düşünüyorum az da olsa. Çünkü şartlar daha uygun görünüyor
çok kötü yerde oturuyrsun kardeş
gürsuya zaten yağarsa heryere yağar. öyle değişik bir yer orası . yağacaktır illa hava değişmeye başladı havadada olsa görürüz kar konumuma yağdıda gürsuyada yağar illa -
konum 15 dk kar yagişi oldu kesti ?
Yagis lazim yagiş
-
Bi 4 5 cm görsek iyi olur yada 3.cm kadar
En azindan yagdı deriz 2 milim kar vardı sabah
Ögleden sonra yada.gece umarim yagiş kuvvetlenirde beyaz bir örtü görürüz
-
konumunda gece kar yağmiş hafif bir ortü olusmuş ama yagıs yok sabit olsada zayıf tek tuk kar atıyot
-
bursada kky başladı rakım 250 kky var . an itibariyle başladı baya baya kar atıyor
-
Zaten Sistem sogukları daha girmedi maramara trakya geneli yarın ögleden sonra giriş yapıyor
yarın bursa 5 derece kar söpheli yükseklere daha çok yağış durumu nasıl ?
bugün yağış olarak pek kuvvetli değildi 20 kg beklenti vardı ama 7 8 kg yağış aldık.standart.. şu an sadece atıştırma tarzında yağış var
yarın nasıl acaba yağış durumu ? bu gecede
-
bursada kar 800 metrede hala 1 metre aşşağı inemiyor

karın yağması geceyi çok rahat bulur. gece saatlerinde yağarsa yağar.
-
Bursa Sakarya Yalova Kocaeli tarafları benzer şiddette yağış öngörüyor.
Ama ben oyumu Sakarya'dan yana kullanıyorum bu sorunuzda :D
Toplam yağışa bu linkten erişebilirsinizanladım eyw

-
bursada yağmur daha yeni başladı 1 saat oldu :D sabaha karşı baya soğur ...
yarın akşama doğru tahmine göre bişiler olabilir
tarihte ilk olacak kar yağarsa :D 23 marttabirde şunu sorucam yağışın en kuvvetli kısmı hangi şehirler acaba yağmur kar farkermez. marmarada ?
-
yaz mevsimi yağışı. buraya sel götürür 2 km ileri damla düşmez. o tarz bir yağış.
lokal ve yerel
-
bursada hava baya kapandı tek tuk yağmur attı karardı çok. yağış yok sabit

-
mgm çanakkaleye kuvvetli yağış vermişti.
bu nasıl bisi anlamadım biri bana anlatabilir mi hava parçalı bulutlu ama çok yağmur var
üstündeki buluta bağlı herşey. tam üstüne bak
o bulut herşeyi açıklar. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Rüzgarın dediğiniz gibi akşam saatlerinde hızlanması bekleniyor hocammgm sabahtan vermişti lodoso sabah 9 dan itibaren kuvvetli fırtına hatta bazı yüksek yerler uludağ gibi tam fırtına olarak 90 km. ..
kayma olmuş.