Neden şaka olsun
çoooooook zor hocam ankara bolu eyw o taraf yüksek yağabilir. bursada ekimde kar ihtimalide ne bileyim.eğerki yağarsa kar iklimler naneyi yemiş demektir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeden şaka olsun
çoooooook zor hocam ankara bolu eyw o taraf yüksek yağabilir. bursada ekimde kar ihtimalide ne bileyim.eğerki yağarsa kar iklimler naneyi yemiş demektir
şakamı hocam bu
şaka demi?
arıtma tesisleri hayat kurtarıyor . ankara toplam baraj suyu % 10. bitik tüketilen suyun büyük bir bölümüni arıtıp tekrar kullanuma sunuyorlar. bu şekilde çark dönüyor arıtma tesisi olmasa perişan .geri kalan su ihtiyacıda kısmen baraj yada yer altı kaynaklarıdan sağlıyor. RTE açıklama yaptı. kurak olan şehirlere su hattı döşeyip aktarma yapıcaz diyordu
hakkaride 600 bin dönüm tarım arazisi kurumuş çiftçi perişan durumda. van gölünün suyuda 2 km çekilmiş. yaz mevsiminde buğarlaşma yağışın 4 katı düzeyinde . korkunç bir buğarlaşma varmış.
Teleferik rakım 380 metre
çobankaya bakacak rakım 1750 metre
Günaydın. Aşıdan sonra sabah kalktım. Kalkamıyorum. Her yerim ağrıyor. Öksürük de başladı.
Geçmiş olsun aşı sıkıntı bendede neler yaptı özelikle 1. Doz . 2 güne atlatırsın
Bu tarih kasım da olabilir kesin konuşmayayım
sıkıntı yok sinan reis yağdı dediyse yağmıştır.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam aklımda kalan şekliyle, bundan 5 6 sene önce falan bolu'ya ekimin 3'ünde kar yağmıştı. Baya bildiğin kar. Akşam vakti 2 3 saat tutmayacak şekilde azar azar devam etmişti.
doğrudur bak ben bilmiyorum bunu nasıl kaçırdım hayret . senden duydum kesin önemli birşey olmuştur . nisanda falan yağdığını biliyorumda ekimde görmemiştim kaçırmışız.
Daha önce oldu
hmm. şaşırtıcı doğrudur hocam hatırlayamadım ben bilmiyorum desem daha doğru
öyle birşey gelirse heralde ilk olur . kasımda gelse kimse birşey demez çok zor olasılık imkansız değil ama % 2 ihtimal veriyorum
Burda yani İstanbul'da iki gündür aralıklı iyi yağış var. Bölgesel olarak değişebilir.
doğrudur cephesel lazım reis. sistem gelecek bütün marmarayı kaplıcak oradan iç anadoluya konyaya direkt hakkariye kadar sistem dediğin budur yani lokal yağışlar sarmaz beni isminde bile hayır yok . cephesel olmadan kuraklık bitmez komple kapıcak 2 gün yağacak o zaman rahat uyuruz. biz bunu istiyoruz kış yağmuru budur ama nerdee ![]()
Gfs sezonu erken açtı desene.
sabit reis. indiriyor işte deneme yapıyor. duygularla oynuyor .10 takla atar o inen soğuk ciddi aya göre fazla ...değişik bir sezondayız yağış yok havalar ortalamalarda ..son 5-6 seneye göre baya serin gidiyor kuru soğuk tarzı.
gfs indirmiş soğuğu 16 ekimde aya göre süper ama değişir
nedir bu tam olarak? açıklama yaparsanız sevinirim yani olumlumu?
istanbul 17 derece olmuş max. bursa 22.9