bi kaç fotoğraf paylaşçam sıkıntı olurmu whisper hocam? .uygunsuz değil normal fotoğraf paylaşmassam çatlarım ![]()
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu akıbeti yaşayan su kaynaklarımız çok, her sene artarak da devam ediyor bu sorun
çok var böyle hocam örnek manisadaki marmara gölü tamamen kurudu manisa denizli tarafı cehennem gibi sıcak oluyor yağmur zaten yok yağsada 5.6 kg boş bilinçsiz sulamada var ve üstüne aşırı buharlaşmada eklenince kaçınılmaz son. şu an kurumayan göllerin bile suyu çekildi keza nehirler derelerinde debisi düştü özellikle son 2-3 yıldır dahada arttı bilinçsiz sulamada var ama bilinçsiz sulama hep vardı ezelden beri var yağmurlar çok olduğundan dolayı kurtarıyordu şimdi yağmurlar iyice azalınca böyle oldu her sene tablo dahada kötüye gidiyor ivme hızlandı şimdilik yeraltı su kaynaklaıyla idare etsede bu şekilde devam ederse 10 15 seneye bir facia yaşanabilir 10 seneyi bile bulmayabilir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Edirnede bulunan tunca nehride kuraklıktan nasibini almış. koca nehir kuruma yolunda emin adımlarla ilerliyor. köylü ise bu bölgeye mayıs ayından beri doğru dürüst yağmur yağmadığını söylüyor.
-
salih reiz reiz ( Z) tam reis büyük reyiz 4. boyut doğru ama düğerlerini bilemem . salih ara ara yazar tam yazar
bırakır zehiri gider adam gibi adam -
hiç 4 . 5. Ve 11. Boyutu merak ettiniz mi insanlar hiçbir zaman kavrayamaz çünkü 3 boyutlu dünyamız var sicim teorisi var hatta
salih
transamı geçiyoruz 4. boyut falan 4 . boyut demek CİN demek onlar 4. boyut varlığıdır yani doğru söylediklerin silahtan çıkan kurşunu çıplak gözle görürsen cinide her türlü görürsün 11. boyut hmm
salihe bak vallahi -
amr reyzeni kötülemiyorum.. defalarca 10 larca kez gördüğüm için forumda o yüzden kafama kazındı günümüz oyunlarında sıkıntı yapmayabilir bilemem ama benim oynadığım oyunda amd kullanan kişi şikayetçi ısınma yapıyormuş vs .. forumda alıyor soluğu o yüzden paylaşmak istedim sende mutlaka görmüşündür zaten amd ile ilgili konuları denk gelmişsindir
-
SameT. Satayım sana ryzen 5 1600 1050 ti 8 ram b350 anakart 6 k 😂
amd ryzenın ısınma problemi var genelde oyun forumunda herkes dert yanıyor 10 larca kez forumda konusunu gördüm AMD ryzen almayın diyorlar amd ryzen eski tarz oyunları desteklemiyor destekleme problemi var o yüzden her zaman INTEL CORE
-
SameT. Win 7 kaldı mı ya :D
eskiden xp yüklüydü hep senelerce xp kullandım
+ wın 7 32 bit 64 yükledim bir sefer sıkıntı yarattı mecbur 32 ye geçtik :D bilgisayar çok pasif 2007 model 2 gb ram var 2 kere ekran tüpü bittiği için değişti tekrar ederse çöpe at dedi adam 2010 da ram yandı2007 de aldık kaç paraydı 1100 tl mi neydi dolarda 1.50 1.60 dı yada 1.70 sanırım o zamanlar iyidi tabi pc şimdi çok pasif
ıntel core işlemci güncelleme dahi yapmıyor tamamen dışlamış dolar 9 tl oldu pc alamıyoruz güzel pc 20 binden başlıyor -
istanbul 1981 - 2010 ortalaması ay ay ortalama sıcaklık değerleri merakeden arkadaşlar için
-
bursa 1981- 2010 arası ağustos ayı sıcaklık ortalaması : 24.5 derece 2021 ağustos ayı
gerçekleşen sıcaklık ortalaması ise 26.4 derece eylül ayı ortalamada çıkacak yüksek ihtimal
mgm sitesinde şehir bazlı ortalama sıcaklığa bakarken 1981 2010 arası ortalama sıcaklık değerleri yok paylaşılmamış mgm şehir şehir için 1927 2020 arası ortalamayı baz alıp onu paylaşmış
1981 -2010 arası şehir bazlı aylık ortalama sıcaklık değerleri lazım hiçbiryerde yok bulamadım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. başka yok bunu atalım bursa kent merkezi 92 cm
-
Sildim siteden..Sadece görevliler görüyor ve komple siliyor onu demek istedim.Normalde görünmüyor yani
fotoğraf yok reis
var ama yok hepsi pasif ... o yüzden şimdilik atamıyorum reis
oturduğum yerde boş alan olmadığı için foto atsamda hoş durmaz bakariz bi ara -
Sildin ama çöpü hala duruyor Samet
Biz komple silene kadar o kalır orada .Baska görsel atacaksan ben onu sileyim ..
:)) şaka gibi fotoğrafı silermisin reis düzgün fotoğraf bakıyorum
-
Görsel attın sildin..Yenisi mı gelecek yoksa
ne ara gördün reis
silerken o kadar hızlı davrandım birde .sağlam bir kar fotosu atıcam -
SameT. Eline sağlık..Senden ricam aralara nokta virgül koy.Okurken nefes alamaz hale geliyorum senin mesajların da

İmla kullanmayınca anlamları da zayıflıyor yazdıklarının ve anlaşılması zor oluyor.
farkındayım reis
cümle karışabiliyor eyw .