Benim arkadaş iki gün okula gelemedi 2. Dozdan sonra ben de cuma olacağım bakalım be olacak
biontech yan tesiri sıkıntı sınovac ol biontech olsaydım ben varya taklaya gelmiştim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim arkadaş iki gün okula gelemedi 2. Dozdan sonra ben de cuma olacağım bakalım be olacak
biontech yan tesiri sıkıntı sınovac ol biontech olsaydım ben varya taklaya gelmiştim
reis şimdi dinledimde yetkili birini adam ekim ayı için aşırı derecede kurak dedi :(( ekim ayı aslında çatır çatır yağış ayıdır ama ne bileyim abi adam ölücü aşırı ve çok kötü diye sundu bize.bakalım ne olacak
İstanbul Diyagramına bakarsak yapacağımız yorum ekstrem bir yağış yok Sıcaklıklarda 20 li derecelerde seyretmeye devam edecek gibi .
ekim yağış açısından nasıl duruyor reis bursada? eylül ayına benzer görüntümü var eylülde toplam 27 günde 7.5 kg yağış almışız
son çıktılar ne sunuyor acaba?
ben yatar herkese iyi geceler ^^
Menüye bir göz at.
tam olarak menü derken ?
bursa 2021 ocak sıcak ( ocak ciddi derecede sıcak geçmiş ) şubat sıcak ( şubat facia çok sıcak ) mart altında . nisan ortalamada geçmiş mayıs sıcak ( mayıs bayağı bir sıcak geçmiş malesef )) haziran altında temmuz sıcak ağustos sıcak 1981 2010 ortalama verilerini baz alıyorlar
mayısın çok sıcak haziranın serin geçmeside ne bileyim abi
trajikomik zaten bekliyordum az çok dengeye bak 2010 dan sonra demekki sınıf atlamışız dünya farklı bir döngüye girmiş bu site iyi ama daha iyileride vardır varsa paylaşırsanız sevinirim ![]()
ah be salih bakalım kış bize ne suncak
site muazzam çok beğendim bursa mevsim normali çıkıcak ay sonu görüntü öyle yada 1 tık altı ama çok kurak sitede bazı problemler var örnek ağrı şehrine girdim detayına baktım abi adamlar günlük istatistikleri yarım bırakmış
geçmiş istatistikler yarım eksik kalmış yada benim pc demi sorun var anlamadım örnek haziran ayı sıcaklık verisi eksik o canımı sıktı zamanla daha çok kavrarız 1981 2010 arası ortm verisi falan yazması harika
bursa 4 0 yenildi ankaragücüne kendı evinde aşırı kötüler
Bakalım kan değişimi nasıl bir sonuç almalarını sağlayacak.
bi cacık çıkmaz reis umudum yok benim bazen yenilsin diye bakıyorum hoşuma gidiyor haketmiyorlar futbol yok oyun yok orta sıralarda tamamlar işte ne olacak başka
bursanın maçı var ankaragücü ile bakalım ne yapcak iyice pasifleştiler son zamanlar 1 haftada fatih tekkeyi gönderdiler artık nolduysa aralarında yeni aldıkları futbolcuları işe yaramaz deyip sözleşme feshetme dedikoduları vardı kulüp karışmış şampiyon olan takım ne hale geldi ya yazık
neyin linkini atıyım hocam
o paylaştığın verinin hangi siteden baktın?
Daha Çok Göster1 OCAK - 26 EYLÜL ARASI DÜŞEN TOPLAM YAĞIŞLAR
MARMARA'DA EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İL
SAKARYA:801.5 MM
TEKİRDAĞ:444.8 MM
EGE'DE EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İL
MANİSA:633.9 MM
UŞAK:214 MM
AKDENİZ'DE EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İL
HATAY:605.8 MM
BURDUR:267.6 MM
İÇ ANADOLU EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İLLER
YOZGAT:456.1 MM
KARAMAN:142.4 MM
KARADENİZ EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İLLER
RİZE:1.464.3 MM
ÇORUM:297.5 MM
DOĞU ANADOLU EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İLLER
ARDAHAN:492.1 MM
ELAZIĞ:108.3 MM
GÜNEYDOĞU ANADOLU EN ÇOK VE EN AZ YAĞIŞ ALAN İLLER
ADIYAMAN:295.1 MM
ŞANLIURFA:126.1 MM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
sana zahmet olmassa linkini atarmısın bi bakalım ne olmuş ne gitmiş
link verirmisin bakayım takıp ederim iyi olur benim için