SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
çok bunaltıcı hava gene resmen boğuldum
-
Galatasaray-Trabzonspor ne olur? :-D
bak ağrı dağına erciyese kaçkara yağabilir. bursaya 26 derece vermiş. tırt
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hava işidir ucu açıktır,olmaz diye bir şey yok.Ortam oluşunca, yerine gelince olur mu? Olur..
Sinan'ın da dediği gibi,yagsada yagmasada takip edelim .
Model konusunu iddia kuponuna çevirmeyelim

ben iddamın dibine kadar arkasındayım. yağmayacaktır. % 99.9
-
Şöyle yapalım benim beklentim yok da Sadece Uludağ takibi yapalım kışa hazır maksadında ,
Ben Kasım ayını bulur derim Uludağ kar yağması belki de geçer . seyirlik kar demiyorum
ekim ortası örtülü kar görürüz. 5-6 cm kadar. genelde öyle olur . 2015 di sanırım 27 28 eylülde sadece 2300 2200 rakıma kadar düştü. 2 cm 3 cm. ben o zaman bi kaç gün sonra oteller bölgesine çıktım . teleskide çalışan abiyle muhabbet ettim .
abi dedim buraya yağdımı kar falan ağız yokladım. yok dedi zirveye yağdı demişti. buz gibiydi. sonra kışlar nasıl geçiyor dedim ağzını yokladım
kış olmuyor abicim artık dedi. kışlar iyice azaldı dedi. ama varya feci soğuktu bursanın aralık ocak ayı gibiydi duman dumana gidiyor. bulut yeri yalıyor. -
Uludağ Kar yağmasını bekliniz fakat daha var ..
Kasım mı olur Aralık mı
reis bir bursalı olarak ben yazayım 1996 dan beri çıkarım ben o dağa çocukluğumdan beri... babam 1977 1978 den beri çıkar.
ilk kar eskiden eylül sonu düşüyordu yada ekim başı. en erken 25 eylül . şimdi ekim ortası ekim sonuna kadar sarkmalar başladı malum iklimler kaydı ve ısınmada var .
eylül sonundan önce uludağa kar düştüğünü babam bilmiyor yok yani
ekim ortası gibi düşer. tahminim. ekim sonuna sarkarsa şaşırma 18 19 derse bursa o zaman kar düşer. 20 üstü sıcaklıkta birşey bekleme.
-
düşmeyecektir. bursada 20 derece üstü uludağa asla kar yağmaz
-
bildiğim kadariyla daha çok amerikanın güneyini etkileyen hava hadiseleri. aşırı sıcak yada aşırı soğuk vs. gibi.
türkiyeyi doğrudan etkilemiyor dolaylı yoldan payımızı alıyoruz.
el nino kuraklık ve ılıman bir kışı simgelerken la ninadada sert soğuk kışı termsil ediyor doğrumudur ?
-
25 verdi kocaeli gölcüğe ise 28 bunun açıklaması ne olabilir kocaeli gölcüğe neden bu kadar yüksek sıcaklık verdi
normal ortalamaya inicez. bursayada 26 verdi. dediğim gibi oldu. belki 1-2 derece oynama yapabilir.. değişir o ona takılma.
-
Bir tık altını bekliyorum 23-24
olabilir ortalamaya iniyoruz. ekstrem bir durum yok marmara için. şu anki görüntüye göre olması gereken hava koşullarına inmiş olucaz. sıcaklık olarak
yağışta illa olur heralde ama sanki az gibi yerel gene. bölgesel faydasız kısık değişebilir
-
Mgm şu 3 Eylül tarihi için kaç derece verecek merak ettim
istanbul için 24 25 verir. en düşük
-
Yalnız şuan için gfs +8 +9 bile sokuyor bence daha düşük olur senin dediğin sıcaklık bir kaç gün önce geçerliydi zaten diğer forumlarda okuduğum kadarıyla sonbaharı hissedeceğiz deniliyor şuan gfs güncelleniyor bakalım şimdi ne verecek merak ediyorum inşallah bozmaz ecwmf +12 sokmakta ısrarcı
Doğeudur ben kendi düşüncemi söyledim kişisel fikrim
Modele bakmadım bile istanbul bursa kocaeli 24 25 bekliyorum beklentim bu
-
Marmara 25 26 bandında kalıır diye düşünüyotum gündüz .
Ortalamalarda kalır veya 1 tik altında o seyirde gider diye tahmin ediyorum
Marmarada 25 26 dereceden aşağıya düşeceğini duşünmüyorum bu serin dalgada .sonrası belirsiz.
-
sıcaktan yağmur yağdı bazen olabiliyor.