bursa yıldırım 34 kg yağış aldı sabah.sabit bardaktan boşanırcasına yağdı
kocaeli tarafına daha kuvvetlı bekleniyordu istanbuldada ama bursadan daha az yağış almışlar gibi ama şimdilik belli olmaz
öğleden sonra yağışın durumu nedir ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbursa yıldırım 34 kg yağış aldı sabah.sabit bardaktan boşanırcasına yağdı
kocaeli tarafına daha kuvvetlı bekleniyordu istanbuldada ama bursadan daha az yağış almışlar gibi ama şimdilik belli olmaz
öğleden sonra yağışın durumu nedir ?
ne kadar yagmur o kadar serinleme .
Bursaya gene sel vurmuş. Pisarik bir hava var. Kararsız konuma pek yağmadi
Bu gece yagacak tip var .
bursa saat 17:16 sicaklik gölgede 38.3 mgm ye göre
Fırınin kapağıni açarsınya öyle sıcak
Nem düşük kuru sıcak 😁
nem az evet ditek gunese maruz kaldim nem olmasada hava sıcak abi bildigin sıcak yani ![]()
Gunese.direkt maruz kalmadımı pek sorun olmaz 2 gün yanıcaz pik yapcak
feci sıcak var bursada bugun disarda isim vardi 1 saat gunesin altinda yürüdüm guneş çarptı basim agrıyor dönüyor.
Bugun 34 yarin 37 diyor dikkatli olalim perşembe cuma iyice bunaltacak disari cikmayin mecbur kalmadikca fena oldum bugün
admin 😁 bu tur seyler cok basit olmalı pat pat atcan kolaylaştırilmali
Ugrasayim dedim ama yok olmuyor duzenleme getirirseniz sevinirim
admin foto yada videoyu nasil atabiliriz beceremedim ve cok karısık ![]()
sabah 6 da yağmurun sesine uyandım. feci yağmur yağıyordu...içerleri hep laham kokuyor konumum çok dik rampa olduğu için sel olma durumu yok ama kesin su baskını sel olmuştur bazı kesimlerde düz yerlerde
2 saatte toplam 50 kg yağış düşmüş. halada devam ediyor bursa yıldırımda . ki bu yağışı tek seferde kışın almadık. o kadar yağdıki 1 metrelik bitkiler yere yatmış komple.
mgm ye göre yağış vardı ama kuvvetli değildi tahminler tutmuyor özellikle yaz yağmurlarında.
foto atıcamda atamıyorum
bu ayda böyle serin hava çok ilginç. bildiğin üşüdüm sonbahar havası gibi.
iklimler taklaya gelmiş yağış tamamda sıcaklık açısından olmaması gereken bir serinlik
..geçen gün yağan dolu 10 dk sürmüştü. ilk defa tanık oldum.
komşunun arabası zarar görmüş.
sabah şiddtli yağış vardı 28 kg yağış düşmüş geceden beri . yağış ne kadar daha etkili olacak ?
cevz büyüklüğünde dolu yağıyor 300 metre ilerdeki dolunun sesi geliyordu ne araba kalmıştır ne birşey... büyük igtiaml çok yerde sel olmuştur. kestel tarafı simsiyah oldu ...:)
bursanın doğu kesimleri kestelde oturan arkadaş varmı ? şiddetli yağış var o taraflarda mgm hiç yağış vermemişti ama yıldırım falanda düşmüş olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2021 Mayısı en sıcak Mayıs olarak kayıtlara geçti
aynen beklendiği gibi.bünyamin sürmeli öyle demişti. mayıs başında mayıs sıcak ve kurak dedi malesef öyle oldu
uludağa kar yağdıarkadaşlar bekliyordum ben 18 dereceye kadar duştü gündüz bu gece yagdü
Oteller.bolgesinin üst kıdimları 2000 metre yukarısı kar yağdı çok nadir gorülen olay gercekleşesti
En son 3 haziran 1981 de yağmış babamin demesi 😁 hava acilinca yeni karı seyrederiz .saabah siddetli yagiş vardı bursada
bu gece ve yarın bursa ve marmara geneli için için yağış durumu nasıl bi paylaşım atabilirmisiniz.