An itibariyle Uludağ kar yağışlı🌨️🌨️
normal bursalı olarak mayısta çok kar yağdığı oldu 5 cm kadar. haziranda bile yağdığı görülmüş. eskilerden 1981 de yağmış babam öyle der 3 haziran 1981 de kar yağdı uludağa demişti
örtü bile olmuş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAn itibariyle Uludağ kar yağışlı🌨️🌨️
normal bursalı olarak mayısta çok kar yağdığı oldu 5 cm kadar. haziranda bile yağdığı görülmüş. eskilerden 1981 de yağmış babam öyle der 3 haziran 1981 de kar yağdı uludağa demişti
örtü bile olmuş
Sıcak olmazsa bitkiler büyümez her şey soğuk değil 4 mevsim güzel
4 mevsim olmuyor artık
değişik bir mevsim geçişi var artık
6 mayısta zayıf yağış oldu bursada. yarında yağış zayıf. kendine hayrı yok ![]()
yağışlar kesti olan yağışlarda pasif zayıf mgm 1. 2 kg yağış vermiş ara ara yaz yağmuru olursa olur
bünyamin mayıs sıcak ve kurak dedi yaza geçtik ekime kadar yaz ekimden önce sonbahar gelmiyor artık
önümüzde 4 ay 4.5 ay yaz var
en az 4 ay
hatta mayıs yaz haziran yaz temmuz yaz ağustos yaz eylülde % 90 yaz ..
yani 5 ay yaz
baharı yaşamadan yaz
serin dalga gelsede 20 den aşağı düşmez
bursa 3- 4 gündüğr sıcakta bugün hepten zirve yaptı :D çok sıcaktı bugün mayıs başında böyle sıcak direk yaza geçtik. temmuz ayından farksızdı.
gölgede 33 34 dereceyi gördü mgm 33 derece vermişti ..
bursa çok sıcaktı bugün net haziran temmuz sıcağı vardı. 33 34 dereceyi gördü gölgede
lodos başladı bursada ara ara esiyor 1 saat kadarda yağmur yağdı hafif orta arası
yağsammı yağmasammı tarzında ![]()
son 1 haftadır sözde yağış var ama hiç yağmadı desem yeridir 10 dk yağıyor duruyor 2 gün de 1 kere
çamur yağdı gece bursaya dünde yağdıydı
konum karla karışık yağmurdan tamamen saf kara döndü ![]()
bursa 250 rakım karla karışk yağmur gene başladı :)) sıcaklık 4 derece
bursa 250 rakım kar yağıyor :)) karla karışık yağmur sabah 400 450 metrede örtü vardı..
saf kar değil karla karısık yağmur . 20 dk sürdü net :)) videoda aldım. ![]()
evin balkonundan baktım öğlen saatlerinde :D gene bu kar gene buradadır dedim kendi kendime .)
kar gene o standart yerde
700 750 rakımdaydı :D baktım yağıyor sislenmiş beyazlamış buraya hala yağmur yağıyor muhtemelen hiç atmadan bitecek sistem
abi o kar oradan aşşağı inmemeye yemin etmiş ya :D öğlenleyin 700 rakım beyazlamıştı.
ilginç ya 700 750 rakımda kar haftalarda gidiyor . 380 rakıma haftalarca yağmur yağdığını biliyorum ..
elinize bir cetvel alın kağıdı çizin dümdüz aynı öyle ordan aşşağıya 1 metre inemiyor. hep aynısı oluyor. bolu rakımı sınırı ![]()
ama hava bayağı soğudu. biraz daha soğursa kar görebilme durumu olabilir.
sulu sepken olarak
bursada 2 gündür hava bayağı sıcak
lodosta hep esti 26 dereceyi gördük gölgede
26 dereceden 7 dereceye düşüş olacak zınk diye :D
yağış durumu nasıl
bi aradaş paylaşabilirmi detaylı olarak. acaba?
bursanın yüksek kesimleri kar alabilme ihtimali falan var diye duyum aldım
su an bursa 21.2 derece mgm ye göre
Uludağ 1877 metrede 7.8 derece
2322 rakım 5 derece.
Ama dun bursa 9 uludağ 2 dereceydi ilginç ?