İstanbul ağustos ayında 20 derece altı gece sıcaklığı sadece 1 gün görebildi .
AHL veri
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sıvas eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Eski rekor 36.6 dereceydi. Bugün gerçekleşen 37.0 dereceyle yeni rekorun sahibi oldu
Ardabanda eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı eEski rekor 31.3 dereceydi Bugün gercekleşen 32.1 dereceyle yeni rekorun sahibi oldu .
Karsta aynı şekil eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Eski rekor 32.6 dereceydi. Bugün 32.7 dereceyle yeni rekorun sahibi oldu. ( kars 32.7 olan rekoru 32. 8 olarak yenisine sahip oldu .
Şırnakta eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Eski rekor 37.1 dereceydi Bugün gerçekleşen 37.6 deceyle yenı rekorun sahibi oldu.
Mardinde eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Eski rekor 39.3 dereceymiş. Bugün 39.6 dereceyle yenı rekorun sahibi oldu. ((( önümüzdeki günlerde bu yeni rekoruda aşıcak gibi duruyor ))
Elazığda sıcaklık rakoru kırdı eski rekor 39.0 dı. 39.7 ile yenı rekorun sahibi oldu
Diyarbakırda eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı.
Gümüşhanede eylül ayı sıcaklık rekorunu kırdı. Eski rekor 37. 1 dereceydi Bugün 37.7 dereceyle yeni rekorun sahibi oldu . önümüzdeki 2 gün içine rekor üstüne tekrar yeni rekor gelebilir.
Siirtte eylül ayı sıcaklık rekorunu kırmış eski rekor 40.0 dereceymiş. Bugün 40.1 ile yeni rekorun sahibi oldu . ve yeni kırılan rekorun üstüne bir yeni rekor daha gelebilir .rekor üstüne rekor durumu. oluşabilir.
Malatyada rekor kırmış.
DİP not : Bingöl rekoru tekrar etti . bayburtta aynı şekilde rekor tekrarladı.
-
şu 3-4 gün öyle sivas 37 dereceleri görecek keza kayseride öyle doğuda çok sıcak normal eylüle göre çok fazla bazı yerler rekor bile deneyebilir rekor sıckalıklar gelebilir böyle çıkması normal 1*0 güne toparlar baya
-
yapraklar sıcaktan dökülmüş :D
-
Ağıstos ayı bu şekilde noktalandı .. 1981 - 2010 a göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
aynen iyi yağış vermiş yağdımı öyle yağıcak
ne o öyle 5 10 kgyalnız çok bunaltıcı hava samsunda çatlıcam yani dışarı çıktım en fazla 30 dk gezdim eve geldim şakır şakır .
son 4 -5 gün yağmasada seirnlesin artık bari . arkasından bi sıcak daha var gibi duruyor gerçi .
-
dünkü icon yağış.. İcon istanbul için yağışı tutturmuş gibi duruyor .
-
Nasıl yani?
Yağış tahmini tutmamış doğusuna az bir yağış olmuş bazı yerlere o kadar batı tarafına hiç yağmamış çisenti bazı yerler Afad uyarı yapmış mesaj atmış .sosyal medyada tahmin yapanlarda tahminlerimiz tutmadı diyor .
-
İstanbul 2. kez patlamış .
-
Bursa otogara yıldırım düşmüş yaralılar olabileceği söyleniyor . yaralı varmı yokmu bu konuda net bilgi yok. Otogar bursanın en alçak bölümünde rakım 70 80 metre falan
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Dün akşam ECMWF toplam yağış Çember içine aldığım yer ve sinop göze çarpıyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ordu canavar gibi. heryere yağmış . Aslında dünkü hat geniş çaplıydı heryere güzel yağış bırakabilecek potansiyeli vardı ama nasıl olduysa pat diye birden samsun blloke olunca .) hop Orduya geçiş oldu Ordu ekmeği yedi. Samsunda uyusun. merkeze yağdı güzel 33 kg .Köyede az yağmış. TEKKEKÖY ilçesi köyüne
-
Hayırlı haftalar.
Ordu ne yapmış öyle yahu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tamam işte Samsun kendini bloke edince yemeyenin malını yerler hesabı yağış orduyu tercih ediyor.
-
Bana bu yaz hep oldu. Ama 1 tane oraj alabildim sonunda
doğrudur . Ben oraj sevdalısı değilim. Oraj hiç olmasın porblem değil yeterki yağsın. ama malesef olmadı