SameT. tarafından yazılan gönderiler

bursada an itibariye kar yağışı iyice zayıfladı tamamen durma noktasına geldi

Mgm yoğun diyo ?

Feci yoğun

yagsammi yağmasammi ?

Yok ya iş yol abi sistemler pasif ?? yerel sistemler küçük bölge bölge yaģıyor

Allaha emanet ne olduğu belirsiz.

Dakaası dakkaasına tutmuyor

2.dk yagiyo 1 dk hafifliyor??

Evrenin kimyası bozulmuş ?

öyle malesef kanka iatanbul diyorsun da istanbulda pek yok kar bazı yerler hariç mesela anadolu yakası pendik tuzla buralarda hiç kar yok keza kocaeli sakarya buralardada yokmuş

Bu sistem böyle gider yapcak birşey yok.

Muhtemelen kışta biter dahada yağmaz bence

Kışı kapattık yani bu sistemle

çok uyuz oldum ya abi deseki mgm normal kar orta kar seviyesinde olacak bende beklenti içine girmem

Ama yoğun kar diyor umut ediyorsun seviniyorsun hüsranla sonuçlanıyor

Valla deli oldum ya

Yagsammi yaģmasammi. Modunda

kanka o tarafta yağış fazla işte batıda yağış fazla benim oturduğum yer kurtbasan çok yerden yüksek 300 metre rakım var besevlerdende yüksek ocak 17 sistemi varya biz o sistemde 25 cm kar aldık hatta dahada fazlaydıda 25 diyorum ben gene

Bursanin batısı yağışı fazla.aldı orada yağış fazla gürsu taraflarında 1. 2.cm kar varmış

Bursanin orta ve doğu kesimlerinde kar az maleaef

15 cm.alsak tamam dicem..

Yoğun kar demek 20 cm den baslar.

Yaw.abi ne yoğun karı 5 cm kar var :I:I

Sakarya kocaeli taraflarıda aynı bursa.gibiymis

eyvallah desene bu sistem fiyasko olacak bize . mgm ye güvenip beklentimi yüksek tutmuştum rakımada güvenerek ama fos yapcak birşey yok artık ne kopartırsak ama beni hiç tatmin etmedi bu kar beklentinin çok altında kaldı.

bursaya dün gece 12 den beri kar yağıyor ama kendine hayrı yok kar yağışının

yıldırım rakım 250 .4- cm kar en fazla 5 cm . gece 3 cm kadar yağdı

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum :)

gündüzde 1 cm 1.5 cm kadar anca yağdı :D

sözde mgm dün geceden beri yoğun kar veriyordu genelde hafif arada orta kar yağışı şeklinde devam etti .

ocak ortası sisteminde konumum 25 cm kar almıştı

tek umudum bu geceki kar yağışı kar yaşığının mutlaka yoğunlasması lazım. böyle 6 ay bile yağsa bişey olmaz ... yağış zayıf

buradaki yetkili arkadaşlar bursa merkez için ne düşünüyorlar acaba gece son şansımız olarak kar yağışı yoğunlaşırmı ?