yağmur zayıfladı bu saatten sonra yağarmı bilmem konum için fiyasko oldu .5.2 kg yagış almış
Batıdan bu yana yağiş gelemedi ucu geldi öyle kaldı radara bakarsan Sel de kazın ayağı öyle değil. Işte
Yapcak birşey yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyağmur zayıfladı bu saatten sonra yağarmı bilmem konum için fiyasko oldu .5.2 kg yagış almış
Batıdan bu yana yağiş gelemedi ucu geldi öyle kaldı radara bakarsan Sel de kazın ayağı öyle değil. Işte
Yapcak birşey yok
Merkeze vurdu yağış atakume. Konum ilkaddm konuma vurmadı yağış sıyırdı 4 kg yağmış
Hafif hafif yağıyor şimdi off off
komple kapadı bu sefer vuracak :D
kütleler ççok hızlı ilerliyor .
batı tarafı çok fena :D gelirse fena yağar simsiyah olmuş :D tam istediğim gibi
Yok kanki kütleler iyi bayağı yalnız bi sorun var baya hızlı ilerliyorlar.Yani çok sıkı bi sağnak olacak konumunda ama en fazla 20-25 dk.Çok hızlı ilerliyor kütleler cünkü
umarım
byalnız iyi şimşek çakıyor
iyice karardı hava
Radara bakma sen
içi boş onların . bekliyoz çiseinti şeklişnde yağıyor paso gök gürlüyopr derinlerden geliyor ses. yağsammı yağmasammı kafası ![]()
Samsunda uzun zaman sonra gök gürledi ve yağmur atıştırıyor
bakalım ne olacak
Bu arada samasunda yağmur havası var bakalım yağacakmı
Bu burda kalsın en serin halı bu şekildeydi sistem geldiği zaman karşılaştırma yaparız .
Deniz suyu sıcaklıkları
Site sabah kapalıydı . bir sorun var sanırım B dırumu Daha öncelerdende yaşadım
Benim kadar az televizyon bakan yoktur heralde ben neredeyse hiç bir program falan izlemem Dizi sinema sevmem
Bir tek 1970 ler filmleri ilzerim .Tarık akanın aşk filmleri. 😁 CÜneyt arkının sadece ailevi filmlerini severim
Birde dün akşam trt 2 deki sinema filmi iyidi sade filmdi.
En son izlediğim dizi arka sıradakiler 2007 de başlamıştı bitene kadar izlemiştim. 2011 lere kqdar
Birde lisede Acı hayat dizisi Kanan imirzalıoğlu 2005 2006 da lisedeyken izlerdim çok iyidi
Son 10 senedir dizi hiç takip etmem
Kurtlar vadisini tek 1 bölümünü dahi izlemedim
Ama kar kış varsa buzullu belgesel varsa izlerim 😁
TRT 2 de Ladri di biciclette) Bisiklet Hırsızları isimli film var. Film siyah beyaz İtalyan yapım 1948 Alt yazılı güzel film. Konusu Afiş yapıştırarak geçimini sağlayan adamın afiş yapıştırırken bisikletinin çalınmasıyla hayatı alt üst oluyor Ve çalınan biskletinin peşine düşüyyor sonrasında gelişen garip olaylar