Samsun parçalı çok bulutlu geçti 30 dk dışarı çıkıp gezdim işim vardı Şakır şakır terledim. Basık boğucu hava var . Buı şekil devam serinleme yok .
SameT. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eylül 6- 7 gibi serinleme vermiş Gfs o aralar bir serinlik gelirse yağışta yakalarız umarım .Samsun olarak. .Umudum o zamana. Eskişehirde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi
Hadi orayı biliyoruz zaten yağmaaycağını sistem gelidimi yağmacağını bildiğimiz için gülüşürdük
Burda yağmayınca üzülüyorum . -
bursa goruklede firtinali olaganustu hava sartları var suan kazasiz belasiz insallah. yalova bilecikten haberi olan varsa yazsin suraya birseyler arkadaslar
Yer yer 51 - 75 kg yağış bekleniyordu bursaya . Sistemin öncülerindendi Mgm turuncu uyarı vermişti ne kadar yağmu yağdı ? İznik orhangazi tarafına vurmuş heralde
-
İç Anadoluda günün en yüksek sıcaklıklıkları
Çankırı 38.6
Kırıkkale 38.2
Ankara 37.1
Kırşehir 36.7
Sivas 36.0
Kayseri 35.3
Aksaray 35.3
Konya 34.6
Yozgat 34.0
Niğde 33.5
Karaman 32.6
Eskişehir 31.7İlçe merkezi olarak en yüksek sıcaklık ise Yozgat Yerköyde 40.5 olarak ölçüldü
-
Ne gibi ?
sence?
-
Ah be bursa be o kadar tahmin yapıldı bursa için bugün fena patladı . En azından şimdiye kadar öyle .:((
-
-
bursanin nasil bir konumu var ab kuzeylide olsa guneylide olsa kol yagisini hep dikine karsiliyor. deklerde balikesiri tutuyor. senelerdir gozlemim bu yonde ben bastan sans diyordum ama degil bu cografya ile alakali denizlerin karalarin konumlariyla alakali ileride vaktim olursa varsa bunun bir altin orani bunun uzerine yagunlasacagim
Bursa cephe yağışlarını sever kanka

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uyarımızı aldık Banlanıyoruz. .Kimden aldık Reisten. Reis kimWhisper
Reiz -
Bursa diyagramı

-
-
22 - 29 ağustos arası 2 metre sıcaklık anomaly Son güncellemedir 1991 -2020

29 Ağustos - 5 eylül arası .

Güncelleme sonuçları uzun vadede sürekli değiştiği için sonrası dönemi atmaya gerek yok .
-
Samsun 2021 ağustos ayına göz gezdrdim.Bu seneyle kıyas yaptım 30 günlük gece ve gündüz ortalamasına baktım.
2021 ağustos gece ortalaması 22.0
2021 ağustos gündüz ortalaması 28.9
2022 Ağustos gece ortalaması 22.6 ( bu güne kadar gerçeklşeen )
2022 Ağustos gündüz ortalaması 29.0 ( bu güne kadar
Geri kalan günlerdede herhangi bir serinleme de olmadığı için bu fark 1 tık daha açılacak Yani Geçen seneye
oranla 1 tık daha sıcak geçiriyoruz ağustos ayını Samsun olarak
Yağış olarak ise 2021 ağustosta 51 kg yağış almış. Bu sene 2022 ağustos 2 kg almış bu güne kadar Bu saatten sonrada ay sonuna kadar yağış yok gibi duruyor .
Eylülde bomba gibi palarız umarım .
-
Çanakkale yenicedeki tulu yağışı