Sinan abi yağış geleceği zaman ilk kısmı gökgürültülü olacak. Doğru mu bildim?
CAN abine sor ben hayatımın en yoğun dönemindeyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi yağış geleceği zaman ilk kısmı gökgürültülü olacak. Doğru mu bildim?
CAN abine sor ben hayatımın en yoğun dönemindeyim
mart ortası,rex blokajı ihtimali varmış;
bi bilgisi olan varmı ki acaba !?
Mart ortası sonra öteleye öteleye 2021 ocak ayına sarkmasın
Selamun aleyküm.
Aleykum selam :D
Ayrıca 29 içinde karayel var diye kar beklemeyin sadece soğuk olur üşürüz
Tünaydın. Bugün hava bayağı ılık gerçekten. Nisandan kalma bir hava. Bu ılık havanın ardından gelecek yağış Güzel gökgürültüsü yaratabilir. Söyleyeyim şimdiden.
Hava çok güzel harika
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Sabahlar
Sinan abi seneryoları az incele hele. Ufukta görülmeyen bir sistemcik ihtimali belirdi haberin var mı :'D
Kendime eğlence aramaya gerek yok Bu sene böyle zonal rüzgarda bizim için bu mevsimde hiç önemli değil mart 10 dan sonra düşse ne olur dursa ne olur
Vortex parçalanıp dağılmadan etkisini kaybedecek bize ve Avrupa ya etkisi hiç olmayacak bunu not alın artık günler uzamış kutup manyatik alanında bizim tarafında soğuk yok serin olur ama kar yağmaz kuzey yarım küre bahar mevsimine hazırlık yapıyor
güneş ışınları vortex direk kendi ekseninde zayıflatacak bunu not alın
Hayırlı akşamlar
Hayırlı sabahlar
Mkaymaz21 işte bizler böyle yok olup gidiyoruz izledim videoyu bende asla ve asla 6 aylık uzun vade tahminimi kimseye paylaşmak istemiyorum Sonbahar ve Kış mevsimi tahmini sistem tarihleri yüzde yüze yakın fakat son bu senede soğuklarda yanıldım yanılgım da yeni tekniklerden oldu
Vermem bu bilgiyi bizleri de böyle küçük görürler
Kar için son şans 27 şubattır veya mart ilk haftası atmosfer radikal bir değişime giderse modellere yansıma yapar sadece model takibi yapalım
Cümleten hayırlı geceler. Arkadaşlar
Hayırlı geceler
Tatil planlarım var yamaç paraşütü yapmak istiyorum tekne turları 15 gün mis gibi deniz havası
Kar yağması çok güzel fakat trafik kazaları en üst seviyeye çıkıyor dışarıda yaşam zor oluyor ısınma sorunları ekmek parasını dışarı da çalışıp kazananlar var keşke ülkece güzel konumda olsaydık