Mevsimlerin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki. 4 5 yaşındayken o kadar güzel kar yağıyordu ki kışın. Şimdi baksan şaşırırsın.
Mevsimlerin düzelmesini istiyorsan
Dünya üzerindeki kayıp zamanı araştırmakla başla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMevsimlerin düzelmesini o kadar çok istiyorum ki. 4 5 yaşındayken o kadar güzel kar yağıyordu ki kışın. Şimdi baksan şaşırırsın.
Mevsimlerin düzelmesini istiyorsan
Dünya üzerindeki kayıp zamanı araştırmakla başla
Küresel ısınma olmasaydı şuan bu durumda olmayacaktık.
Sadece bahar tahmini yapmış olurduk
subat sonu sistemi #IZMIREKARISTIYORUZ
Müracaat Burası değil her şeye gücü yetene dua et
ALLAH a
Hele kapatalım da o konuyu asıl olan şey. Şu Şubat sonu Mart başı sisteminin kaçması. Eğer kaçarsa en kötü kışlardan ilk kaçıncı olacak acaba merak ediyorum
İlk 50 ye girer

Geçmiş geçmişte kalmıştır
Bu vortex dağılmasın sapa sağlam kalsın kalsın ki önümüzdeki senelerde tahmin yaparken bu seneyi de unutmadan yapalım
Küresel ısınma var anladık fakat bu ısınma kış mevsimine tam etki yapmadı ısınma var votex sağlam ani değiş o da yok ani ısınma o da yok her işimiz dışa bağlı modellere endekslere göre tahmin yapmak ben bağlı değilim vede olmayacağım
Kendi öz bilgim ve yöntemimi geliştirmeye devam
ECMWF Nao verilerine göre olası sistem Balkanlar İtalya diyor,yani -4 düşüş var -6 kadar insin sistem bomba olur -5 -6 bandında Marmara ya -14 ler rahat inmiş örnekleri var
Ben bunu negatif bir nao var diye yazıyorum inişlerde çıkışlarda Aşırı bir ivme olursa sistem olması mümkün
GFS Nao verilerine göre Karadeniz veya Kafkaslar diyor olası sistemleri olası Sistemler derken 2 tane sistem yağışlı bir sistem fakat soğuklar yok kar bekleyelim fakat ortada soğuk yok bu verilere göre Pozitif den 0 yakın
Şimdi gel de tahmin yap kime göre neye göre Ao ve Nao su bile ayrı olan modellere bizler ne kadar güvenelim Kaldı ki birde bahar tahmini bekleniyor
ECMWF Nao verilerine göre olası sistem Balkanlar İtalya diyor,yani -4 düşüş var -6 kadar insin sistem bomba olur -5 -6 bandında Marmara ya -14 ler rahat inmiş örnekleri var
Ben bunu negatif bir nao var diye yazıyorum inişlerde çıkışlarda Aşırı bir ivme olursa sistem olması mümkün
GFS Nao verilerine göre Karadeniz veya Kafkaslar diyor olası sistemleri olası Sistemler derken 2 tane sistem yağışlı bir sistem fakat soğuklar yok kar bekleyelim fakat ortada soğuk yok bu verilere göre Pozitif den 0 yakın
Şimdi gel de tahmin yap kime göre neye göre Ao ve Nao su bile ayrı olan modellere bizler ne kadar güvenelim Kaldı ki birde bahar tahmini bekleniyor
Sinan abi bahar tahmini yap oraj ne zaman başlar ne olur ne biter yağış olur mu. Olmaz mı. Sıcak mı geçer soğuk mu. Merak ediyoruz
Sevmiyorum ki bahar tahmini sevdiğim tahmini yapmak hoşuma gidiyor belki hafta sonu yaparım
Ayn gök gürlemişti ondan sonra başlamıştı. Kky tarzındaydı hatta 2019 Nisan ortasında gerçekleşti.
Bu dolu yağışıydı daha eski benim dediğim :olumlu:
Hocam ben Nisan ayında zonguldağa kar yağdığını hatırlıyorum. Kurban bayramıydı. Sabah namazdan çıktık lapa lapa kar yağmaya başlamıştı. Kurbanı keserken bile devam ediyordu. Ellerimiz donmuştu. Kestiğimiz kurbanın içine sokarak ısıtıyorduk ellerimizi.
Bende İstanbul da havada uçuşan kar gördüm Nisan ayında
Tahminlerimiz sadece kar için olmayacak
Hocam sizin tahminleriniz. Bunca imkansızlığa rağmen. Modellere göre daha tutarlı?
Bende geçen gün aldığım karar ile kendimizi daha çok geliştirmeye karar verdim seneye daha iyi tahminler ile devam 1 Eylül 1 Mart arası için
Paraya bak be bizde böyle bir yatırım yapmazlar bizde site olarak ücretli veri aldık diye hava yapıyoruz :D
Hayırlı sabahlar