Hayatımda duyduğum en saçma şey cemredir kış bitirenlerin ılıkçıların umududur
TARIM VAR BU ÜLKEDE VE DÜNYADA O YÜZDEN MECBUR OLARAK KATLANIRIZ BU DURUMLARA
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayatımda duyduğum en saçma şey cemredir kış bitirenlerin ılıkçıların umududur
TARIM VAR BU ÜLKEDE VE DÜNYADA O YÜZDEN MECBUR OLARAK KATLANIRIZ BU DURUMLARA
Hayırlısı ile bu mevsimi bitirsek artık ve mayıs ayına gelsek mart ve nisan serin gibi
:sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf: :sörf:
40 dereceler gelsin denize gidelim ?
İşte bu
Hayırlı sabahlar,Hayırlı cumalar
Hayırlı geceler
4-14 mart 1987 yi ne ara unuttuk
Neden olmasın ![]()
14.02.2020 Sevgililer günü de havamız nasıl olacak ?
Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz ve güney Doğu Anadolu yağışlı,yağışlar Doğu Karadeniz de yağmur yükseklerinde kar yağışlı Doğu Anadolu bölgesinde Van,Hakkari kar yağışlı geçmesi bekleniliyor.
Batı bölgelerimiz saat 19:00 dan itibaren yağışlı yağış alan tüm şehirler yağmurlu yağışlar Muğla da daha etkili
14.02.2020 Sevgililer Günün de İstanbul'da Hava Gün içinde bulutlu ve gökyüzü gri gece saatlerinden itibaren yağmurlu.
Bu Sistemde -4 garantimiz var neler çıkar neler değişir -14 görebilir miyiz modeller hangi ara mutabakat sağlar öncesi ve sonrası için müteakip
( ardı sıra gelen, arkadan gelen ) sistemler var mı bunlara bakmamız gerekli kış erkenden bitmez
Hayırlı günler, sabahlar.
Herkese iyi geceler ben yarın kahvaltı da ne yesem onu düşünürüm
Afiyet olsun şimdiden hayırlı geceler kardeşim
CAN bundan zevk mi duyuyorsun ben zaten istemiyorum kar yağsın :Dyaşladım artık üşüyorum yaz gelsin deniz keyfi yapayım
ay sonu için şu anki veriler nasıl acaba !?
Şuan ki model çıktılarına göre sistem sadece büyütülecek bir durum yok