Her şeyi düzgün nizami yapınız bizde sizleri fark edelim seneye sistem için konu açmam daha aranızdan biri veya iki kişi seçmek lazım bol keseden atmadan yapanlar takip ediliyor olacak
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Üyelerin şahsi tahminleri konusu var dimi sizden ricamız doğru yerlere yazmanız
-
Oluşacak dek kütleleri Silivri de bile muazzam kar yapar bunun Trakya durumu var Marmara ve İstanbul'u var
-
Şaka bir yana cuma veya cumartesinden sonra model takibi yaparız gibi
-
Sinan abi olmayan şeyi niye arıyorsun

-
Kutup girdabını arıyorum bulamıyorum
-
#BİLGİ
#Kutup_Girdabı
24-25 Şubat'ta doğrudan kutuplardan inen çok soğuk bir sistem belirdi.Öyle Sibirya Kafkasya gibi değil,adı üstünde girdap.Özellikle Tüm Karadeniz'de,denizin üzerinde oluşan girdap Karadeniz kıyılarını 1 hafta ve üzerinde çok yoğun kar fırtınasına teslim edecek.Şuandaki sibirya sisteminin belkide 2 katı,hem çok soğuk,hemde bol karlı bir sistem.Kutup kökenli olması sebebiyle,doğrudan kar fırtınası ile olumsuz yönde etkileyecek.
Bu yazının doğruluk payı varmıdır? Yoksa asparagas bir yazımıdır?
Kimin nerede yazdığına bakmak lazım
-
Ciddi ciddi benim salladığım 26 Şubat sistemi gözüküyor çüş.
Hem ciddi hem sallama

-
Bu Sistemde -4 garantimiz var neler çıkar neler değişir -14 görebilir miyiz modeller hangi ara mutabakat sağlar öncesi ve sonrası için müteakip sistemler var mı bunlara bakmamız gerekli kış erkenden bitmez
Son gfs çıktısına göre müteakip sistemler var Kış bitmedi. Marmara,Trakya ve mega kent İstanbul da sıra
-
Hayırlı sabahlar
-
market te neler olucak ve ne zaman açılacak bence değişik rütbeler olmalıHS market direk kopya gibi olur diye başka bir uygulama düşünüyoruz
daha güzel bir uygulama malum bazı x siteler kendilerine pay çıkarmasın diye
-
Sistem için sallama tarihi verenler değil bir veri veya analizi olanları dikkate alacam şimdi işlerim
Ara ara bakıyorum sıra batı bölgelerde diyorum
Bu gelecek sistemden sonra daha sesimi çıkarmam en az 1 sene
-
Semih Ö. Tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz sistemden sonra ben artık ılıkçı tarafına geçiş yapmayı düşünüyorum bu beklediğim sistem bende belki final sistemim olur
-
Hayirli sabahlar
-
Usta zaten her yerinde kaynak işaretleri var
Hepside kaynak Siteye yönlendirir tık edersek
İşte öyle değil Google amca bize kızıyor