Sebebi 500 hpaysa çüş derim nasıl bir soğuktur o
tüm değerler var o yok bulunca atıcam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSebebi 500 hpaysa çüş derim nasıl bir soğuktur o
tüm değerler var o yok bulunca atıcam
500hpa ya bakardım ben de ncep te 850 var
Bakayım ben sizin için
Sinan abi senden bahar tahmini bekliyorum. Aksiyonlu mu kurak bir Bahar mı? serin ataklar ne kadar olur. Hepsini öğrenebilir miyiz. Bir değişiklik olsun hep kış tahmini yapıyoruz
Yaparız inşallah
Bu Sistemde -4 garantimiz var neler çıkar neler değişir -14 görebilir miyiz modeller hangi ara mutabakat sağlar öncesi ve sonrası için müteakip sistemler var mı bunlara bakmamız gerekli kış erkenden bitmez
Hocam batı karadenize çıkar mı efsane bundan
İlerki günlerde model takibine geçeriz
Sistem 22 subatta gorunse de 5 gun kala takip etmek lazim hocalarda gergin benim anladigim hepimiz beklemekten yorulduk yok iste sistem gelse de kar yok yapcak bise yok bekleyip duracaz efsane gelirse belki oyle beklenti var ama minumumda tut beklentini ben gibi uzulursun sonra benden soylemesi...
Bu gün bile çalışıyorum sistem için tek diyeceğim
Trakya bölgesi Marmara ve biz İstanbul’da sıra
sinan abi bünyamin sürmeli youtubeye video atmış ve orda diyorki ayın 22 ve 23 gibi bir sistem daha var diyor ama bu sistem kadar bile olmaya bilir diyor çok moralimi bozdu ya bu adam çok moral bozuyor ya
Evet bir sistem var soğuklar için konuşmaksak iyi olur vakit çok
22 şubat sisteminde sinan abinin dediği gibi gündüz sıcaklıkları 0 ın altında olursa istanbul kara gömülür
Ben öyle bir şey mi dedim
Sistemi korkutup kaçırmayalım
sinan abim bidaki gelicek sistem odamı sibiryadan ve kaç gün kar görürüm ben
Konu açmışım 22-27 arası has sibirya
Abi hayatımda ilk defa tahminim tuttu.
Vallaha başka biryerden görüp yazmadım
Zaten kopya çekme imkanın yok ki kimse de ses soluk yok
Ben model takibi heyecanı olsun diye konu açmadım bu sistem de beklentim çok azdı
Bizde para yoh yoh bakamıyoz ücreti verilere =D
Ben ücretli veriye bakmıyorum sadece sizlere bir şey paylaşmak için aldık
Kendim beleş yaptığım tahminim var zaten kar haritası ve ara saatler var Ecmwf onun için lazım oluyor
Abi en azından ben cfs,zonal rüzgarlar,stratosferik ısınma olursa ve endex e göre tarih veriyorum üyelerin şahsi tahminlerinde :D sallama yapmıyorum bende
Sallama yapan kaybeder bizde takip ediyoruz sizleri
Bir gün görev vermek icab ederse
Varmış hocam adam 45 gün önceden bilmiş şimdiki sistemi???
Kim özelden yaz
Çocuk oyuncağı değil uzun vade tahmini yap günü güne denk getir kaç kişi var bunu becerebilen kafadan sallama değil
Hatta öyle uçu açık konuda yazmıyorsuz