Dönüşürse kar yağarken bize Bi video atarsin abi
Tabikide atarım yeterki sabredelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDönüşürse kar yağarken bize Bi video atarsin abi
Tabikide atarım yeterki sabredelim
Sistem bir ihtimal efsaneye dönüşmesin sonra ?
144 saat ten sonra degismez artık.
DEĞİŞİR DEĞİŞMEZ ARŞİVDEN ÖRNEK SANA
DEĞİŞMİŞ HALİ
BU BURADA KALSIN DEĞİŞİME BAKARIZ
Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.
Önce dikkat et daha Kasım ayındayız bak bir şekilde üye olmuşsun tebrik ederim çok erken davrandın,Aralık ayı ilk hafta dedik Aralık 1 de çok yoğun kar geliyor demedik,kar geliyor diye tahmin yaptık senin çok sevdiğin GFS de sistem gözükmedi diye ortalığı ayağa kaldırma tahmin tutmazsa yapacak bir durum yok tahmin tutunca nobel ödülü almadığımız gibi tutmasa da tebrik edeceksin çıkan senaryolarda bahsettiğimiz sistemi gördük ister takip et ister etme Malatya da kar yok
Ankarayı etkiler mi?
Hafta içi her akşam güncel bilgileri canlı yayınlarla sunucaz
Sistem artık 240 içinde
Sistemin girişini Trakya bölgemizden takibe başlayacağız
Bahsettiğiniz sistemden nedense accuweather hiç oralı olmamış
Nedense bende onlara bakmıyorum ilk haftası dedik
Abim batı karadeniz fazla büyük ama bolu bölge sorumlusu olurum:)
Olur yapalım
Tahminlerini takip ediyorum ileride bölge sorumlusu ve sosyal medyadan da paylaşım yaparız
Bilal Tan tahmini ni dikkate aldık bakalım
-4 e de razıyım valla
Aralık ilk güne kadar modeller hep oynar bizde buna tecrübe deriz
-12 ihtimali bile var