Tekirdağ tarafındaki fay hattı ve uzantıları çok dikkatimi çekiyor sonucu bilinmez
Yani daha açık olarak Marmara denizinin batı sı sınırda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTekirdağ tarafındaki fay hattı ve uzantıları çok dikkatimi çekiyor sonucu bilinmez
Yani daha açık olarak Marmara denizinin batı sı sınırda
Tekirdağ tarafındaki fay hattı ve uzantıları çok dikkatimi çekiyor sonucu bilinmez
Nice mutlu güzel yıllara UsTaD
Eline sağlık abi. İç Anadolu’nun güneyini şanslı görüyor musun yağış olarak?
Yağış bakımından Aralık ayın da İç Anadolu nun güneyi zaten yeterli yağışların oldu ay bu sene farklı durum söz konusu
2019-2020 Kış mevsimi Tahmini
Aralık Ayı Tahminim
Aralık ayının ilk 15 günü Ülkemizin Batı bölgeleri normal altı sıcaklık,mevsimine göre düşük sıcaklıklar ölçümlenir fakat Ülkenin Doğu Bölgeleri normal üsttü sıcaklıklar gözlemlenicektir yağışlar mevsim normallerine yakın ülke genelinde ( son seneleri baz alarak ) çıkan sonuç.
Batı Avrupa normal altı Doğu Avrupa norma üsttü sıcaklık değerleri yağış Batı Avrupa norma Doğu Avrupa Kurak günler yaşayacak.
Buna sebep İzlanda Ab sinin çok fazla aktif olması ve Azor Yb alanın da Etkisiz olmasından kaynaklı
Ülkemize bakarsak Aralık ilk hafta ğüçlü bir polar atak sinyalleri mevcut ve alışık olmadığımız bir Aralık ilk yaşanabilir buna sebep yağış güzel olursa ciddi ve özlenen kar yağışları mümkün olacaktır. !! !
İtalyalar da durum son Afrika atakları sayesinde sıcak tarafta kalacaktır.
Aralık Ayı ikinci yarı Ülkemiz adına ilk hafta gibi aynı Batı Avrupa Yb günler Doğu Avrupa Ab li günler
Aralık son hafta azor çılğın gibi Görland bölgesine kadar uzanır yerleşir Batı Avrupa yaklaşık 20 25 dereceleri görür Ülkemizde çok ciddi Sistem inebilir buna ek +blokaj ikinci bir polar atak ile Aralık ayını kapatırız Marmara ve Karadeniz şanslı bir Aralık yaşayabilir
Ocak Ayı Tahmini çok yakında bu başlık altında ve ay ay yazacam
Ben hiç üzülmedim valla, bu seneden de umutluyum. Zaten İtalya'dan Balkanlar'a kadar olan ülkeler, uzun süreli kuru havalarla sakin bir kış yaşayacaklar. diyor. Ve doğudan gelen canavar (sibirya) dan bahsediliyor.
Ve açıklamalara bakarsak, Türkiye hakkında kararsızlar. Sadece balkanlardan bahsetmiş, bizde kararsızlık hakim. Bizden bahsetmekten bu coğrafyalardan bahsetmekten kaçınmış, bu çok önemli bir detay. Asya tahmininde detaylı bilgi vereceklerdir ki revize etme olasılıkları da var bence. SSW de bekleniyor, bu tahminleri alt üst eder.
Zaman bulursam birde Aralık ayı tahmini yazıyım da herkes rahatlasın mutlu olalım
Bu tahmin değişir
Bugün Marmara denizi için olan depremler hizalı bir şekilde bu dikkatimi çekti
Haraketlilik devam ediyor
2019.10.07 09:46:58 3.1 3.0 MARMARA DENİZİ
yani ne demek istedin sinan abim burda
Umutsuz olmayın diyorum
Bu sene erken konuşmak istemiyorum
fakat ülke olarak soğuk ve kar bakımından İyi günler geçirir
Bugünde dahil Marmara bölgeside 72 saat içinde tekrardan bir hareketlenme olabilir 5 şiddetinde Bir Deprem meydana gelebilir kesin bir bilgi değil