Akdenizde 5.1 buyuklugunde deprem
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şarköy açıklarında olası bir deprem oluşumu bekliyorum bu benim kişisel tespitim
-
Tedbir zaten alalım derim..
Kişisel olarak gerekenleri yapalım bunun zamanı saati yok.
Ama asıl yapılması gerekenleri büyüklerimiz diyelim,onlar yapmalı.
Büyükler

-
Tedbirli olmak iyidir
-
Deprem fırtınası devam etmektedir ,panik olmadan deprem çantası gibi kişisel önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim
Bu Deprem fırtınası devam ederse artık uzmanların yarın için acil önlem alması gerekir
Bunlar artci depremler değildir benim kişisel görüşüm
ALLAH yardımcimiz olsun daha kötüsü daha büyük şiddette olmaz İnşallah
-
Öncelikle geçmiş olsun bu bir deprem fırtınası benim gözlemim le bilinmis bir fay hattı uzerinde degil oluşum lar
Daha buyuk deprem riski olabilir paniğe gerek yok daha yetkili kurumlarin açıklamaları cok onemli
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güneş Bölgesi: Korona / Aktif Bölgeler - 2.000.000 Kelvin sıcaklıklarında demir-14 (Fe XIV) tarafından yayılır.
Bu görüntüler güneşin koronasında daha sıcak, manyetik olarak aktif bölgeler gösterir ve tipik olarak mor renklendirilir. Bu kanal (ve ayrıca AIA 335), Korona - Güneş'in dış atmosferinin aktif bölgesini vurgular. Aktif bölgeler, güneş patlamaları ve koronal kitle çıkışları burada parlak gözükecek. Koronal delikler adı verilen karanlık alanlar, çok az radyasyon yayılan yerlerdir, ancak güneş rüzgarı parçacıklarının ana kaynağıdır.Kaynak NaSA
-
Aurora birde uzaydan bugün çekilmiş fotosuna bakalım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Galatasaray'ımıza başarılar dilerim
-
-
Sibiryali Seni tebrik ediyorum çok incelemedim fakat sistem nokta atışı gibi olacak
-
Snow And Rain böyle başlarsak gidişat merak konusu
-
Heyecan ve hareket başlasın
-
Rakımı yüksek ve coğrafi konumunu nedeniyle normal
5133 rakımli yer sanırım normal dir
-
kasırgamı olucak ben çok korkuyorum
endişeye kapılmayalım şimdilik korkulan olmasın diyelim