Hemen hemen her güncellemede modeller sistemi veriyor
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Meteoroloji ve atmosfer de kesin diye de bir durum yoktu , bizler başladıktan sonra işler değişti artık! çalışmalarımızın meyveleri almaya ve sonuçlarını görmeye hep beraber başladık son sistem tarihlerini gayet iyi bir şekilde buradan sizlere duyurduk arada hatamız oldu sistemlerin soğuk bakımında güçlerinde yanıldık ama hiç bir zaman öteleme yapmadık bizimle alay edip dalga gecen kızanlar vardır olmuştur uzun vade tahmincilerini haksız eleştiri yapanlar önce aynı işi başarıyı göstersinler
Bu site dünya çapında uzun vade ve mevsimlik tahminlerinde adını duyuracaktır..! Önceliğimiz kış mevsimi
-
En sonunda geliyor ,aslinda gelecek geliyor demem daha zaman var diye
-
Neden
Bu yüzden bizim gibi bir üç aya kadar tahmin yapabilen insanları bezdirme bekle -16 ile -24 ne fark eder
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bence artık kar felan yagmicak kıyılara bitti herşey konulari kapatın bence
Allah senin yakinlarina sabir versin
-
Soğuklar tahmin ettiğimiz şekilde olmasa da -12 -16 aralığında gelecek gibi son bir kaç gündür çıkan modellerde
-
>>>WinteR<<< dogum gunun kutlu olsun
-
Modellerin hepsi sistemi veriyor
-
Gfs den ikinci kez sinyal geldi istikrar lazim bize yine beklemek duser
-
Kış Sezonu Yarışma [ 6 ]
6. Yarışma tarihi: 16.02.2019 - Son katılım zamanı: 15.02.2019
Tam isabet ve ya ufak dereceler ile puan hesaplama yapılacaktır
Çorum da En düşük ve En yüksek sıcaklık kaç derece olur
İstasyon olarak Mecitözü Çorum
Tam isabet puanı
( Örneğin; 7,1 derece, tam isabet tutturmak. )
15 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,1 puan farkla kaçırmak )
14 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,2 puan farkla kaçırmak )
13 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,3 puan farkla kaçırmak )
12 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,4 puan farkla kaçırmak )
11 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,5 puan farkla kaçırmak )
10 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,6 puan farkla kaçırmak )
9 Puan
( Örneğin; 7,1 derece gibi tam değeri + / - 0,7 puan farkla kaçırmak )
8 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 0,8 puan farkla kaçırmak )
7 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 0,9 puan farkla kaçırmak )
6 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 1,0 puan farkla kaçırmak )
5 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 1,1 puan farkla kaçırmak )
4 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 1,2 puan farkla kaçırmak )
3 Puan
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 1,3 puan farkla kaçırmak )
2 Puan
Teselli puanı
( Örneğin; 7,1 derece tam değeri + / - 1,4 ve 1,5 puan farkla kaçırmak )
1 Puan
Ekstra Saat Bonusu
11.02.2019 19:00'e kadarki katılımlar
Toplam Puana +15 Puan
72 Saat Bonusu
12.02.2019 19:00'e kadarki katılımlar
Toplam Puana +10 Puan
48 Saat Bonusu
13.02.2019 19:00'e kadarki katılımlar
Toplam Puana +6 Puan
24 Saat Bonusu
14.02.2019 19:00'e kadarki katılımlar
Toplam Puana +2 Puan
-
Sabırla bu kutup soğuklarının bizim ülkemize inmesini beklemekten başka çaremiz yok düz yazıyorum etkenleri yazmıyorum
-
Kutup Soğuklarını bu akşam çıktısında gördük mü ? bu akşam
-
Bu bahsettiğim soğukları modellerde ancak ayın 15 den itibaren görmemiz mümkün,direk ülkemize gelecek veya bunun gibi bir yazı yazmadım kutup soğukları başlangıcı dedim bu başlangıç bize ne kadar yansıyacak beklemek lazım
-
AMATÖR UZUN VADE TAHMİNCİLERİ KİMİLERİ YENİ BAŞLAR BU İŞE KİMİLERİ SENELERİNİ GECELERİNİ GÜNDÜZLERİNİ VERİR BİR DEN FAZLA PARAMETRELERE BAKARLAR HARMANLARLAR AKLINDA ŞEKİLLENDİRİP KURDUKLARI CÜMLELER İLE TAKİPÇİLERİNE ULAŞTIRIRLAR ( NEDEN AKLINDA ŞEKİLLENDİRİR ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE BU YAZILIMI HALEN GELİŞTİREMEDİK O YÜZDEN) YAPTIKLARI TAHMİNLER GENELLİKLE TUTARLI OLUR SİTE İSMİ VERMEK İSTEMİYORUM FAKAT SON ZAMANLARDA FAZLACA ELEŞTİRİ ALAN VE BU İŞE GÖNÜL VEREN X KİŞİ BAŞARILIDIR NEDEN YAZDIM BUNU KİMSENİN HAKSIZ ELEŞTİRİ ALMASINI SEVMİYORUM KİMSE BANA KIZMASIN TAHMİN TUTMAYINCA NEDEN SEVİNİLİR SONUÇTA KAR YAĞMASINI 70 YAŞINDAKİ DEDELERİMİZ BİLE İSTER VE SEVER BAŞKA TAHMİNCİ ARKADAŞLARIMA TAVSİYEM KEDİ MAMA MİSALİ YAPMAYIN KİMSE BANA CEPHE ALMASIN FAKAT YENİ YENİ UZUN VADE TAHMİNCİLİĞİNE GİRİP YOK ÖYLE OLDU YOK BENDE VARIM GİBİ YAZILAR YAZMAKTAN HERKES KENDİ SİTESİNDE BU İŞE GÖNÜL VEREN İNSANLARA DESTEK OLSUN HİÇ YOKTAN VARDIR BİR BİLDİĞİ YAZSINLAR .
SENEYE DAHA BAŞARILI SONBAHAR VE KIŞ TAHMİNLERİMİ SİZLERE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYACAĞIM
NOT : BENİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BEN KİMSEYİ TAKİP ETMİYORUM FAKAT KİM KİME NE YAZMIŞ HABERİMİZ OLUYOR
-
Sinan hocam ayın 13-14 civarındaki salınım hakkında ne düşünüyosunuz sizce dağa kuvvetlenebilirmi ?
ŞAYET ÇOK GÜÇLENİRSE DİREK İTALYA NORMAL SEVİYEDE GELİRSE BİZDE ŞUBAT TAHMİNİMDE 14/15/16/17 DİYE HAREKET BAŞLAR DEMİŞTİM