Sistemin ömrü 10 ila 18 gün arası olması vade yaklaşınca daha net detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz hep beraber 18 gün dediysek 18 gün kar yağacak anlamına gelmez 10 gün için bana göre yüzde 85 gibi
2004 gibi başlar 1987 gibi biter ..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemin ömrü 10 ila 18 gün arası olması vade yaklaşınca daha net detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz hep beraber 18 gün dediysek 18 gün kar yağacak anlamına gelmez 10 gün için bana göre yüzde 85 gibi
2004 gibi başlar 1987 gibi biter ..
Sistemin melodisi yakın zamanda bir video yapıcaz
Konu önceki sistemler için yorumlara sorulara kapatılmış dır. Saygı ve sevgi içinde bol karlı günler
16 ocak sistemi yok mu oldu??
Yakın vade tahminlerine bakmıyorum ben
Modellerin daha o tarihleri göstermediği için nasıl olur da sistem yok olur 28 ocak gibi giriş bekliyorum ben
Bide bazıları diyoki ay sonunda 2004 veya 87 manzaralarıyla karşılaşırsak şaşırmayalım diyolar böyle bir ihtimal varmı neler düşünüyorsunuz
Bunu ilk diyenlerden biride benim olma ihtimali çok yüksek
Hangi gelecek sistemde toplanalım yani şöylemi demek istiyorsun istanbul iyi karmı alacak özellikle ben ay ortasından ve sonrasında sistem bekliyorum asıl bomba ay Sonu geliyor bence bu arada mgm istanbula kar ikonu koymuş 16 ocağa
Devletmeteoroloji işleri çok saygı duyduğum kurumdur ben uzun vade de baktığım ocak son günlerinde İstanbul adına soğuklar iyi
Bu gelecek sistemde İstanbullular olarak bir yerde toplanalım
Ay sonu demek nedir 28/29/30/31 Ocak demektir
Berke1907 her olay için konu var neyi nerede soracağınız önemli
Karadeniz'in kuzey kıyılarında buzlar görebiliriz !
Gfs model sonu çıktıları bahsettiğim sistemi ortaya sundu Efsane filan değil tarz olarak 1987 gibi sert soğuklar var
Hayırlı akşamlar ayın son haftası olasılıgı iki üç gün önceden yer seviyesinden belli edecek kendisini net tarih ise 28 Ocak olur bir iki gün oynar oynamaz zaman yaklaşınca belli olacak
İzmir de gelecek sistemde bende varım diyecek sistem bölge bölge ilerliyecek hızlı ve öfkeli değil yavaş yavaş hareket etmesi muhtemel tahminim dir beklenen kar yağışlari bu sistemde batı bölgeleri tatmin etmesi mümkün fakat uzun vadede ne gibi çıktılar olur döngü nasıl değişim yapar hep beraber buradan görücez
Lütfen saçma sapan sorular sormayın konuyu şimdilik kapalı tutuyorum bilgilendirme amaçlı bir konu benim beklentim değil tahminim bu yönde ben moralimi yüksek tutuyorum ve sabırla bekliyorum herkese tavsiyem sabırla beklemeleri abartı yazı yazmıyorum sizlerden ricam sitemizi tavsiye edelim
Arkadaşlar Soğuk inişini tahmin ediyorum yağış cm işi ne alaka az sabır konu bilgilendirme amaçlı SHOW amaçlı değil rica ederim sizlerden anlayışlı olalım