Şuan pc başında değilim durum ne olur bişey diyemem
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı sabahlar İstanbul bekle bakalım
-
Çerkezköy eksi 1°C Kar yağışlı
Kar artık çatıları arabaları çimleri beyazlatti artık yolları beyazlatmaya başladı.
Gözün aydın Bende atıcam resim video bende silivrideyim
-
Yedi gün yedi gece dedik varmı ötesi bundan başka büyük bir sistem daha varmı merakla bekliyorsunuz dimi
-
-
Aşağı yukarı çoğu soru cevaplamış durumda buna ek olarak İstanbul 7/8/9 Ocak tarihlerinde deniz etkisi kar yağışlarini iyi alacak durumda sabah yine bakarız sistem uzayabilirmi diye
Ülke genelinde kar alan bir çok şehir var cuma günü istanbul sabah tipi şeklinde yağış alır erken saatlerde bende çok erken kalkıp sizlerin için video cekicem
-
8 SİNERJİ
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İstanbul için bir yağmur bir kar olayı yok yağış kara döner ve devam eder bilgi çoklu var genelde buda biraz karmaşık durumlar ifade ediyor
-
mgm biraz çılgınlık yapıp istanbula 7 gün akr vermiş
Bunun olma olasılığı nedir ?
Benim yazdıklarımı okumadınız galiba hiç en başından beri 7 gün 7 gece dedim ya fazlasıda olabilir bu akşamdan itibaren modeller bizlere neler gösterecek
-
herkeze selamlar..bilgili arkadaşlara bi sorum olucak..sizce cuma günü kısmetse istanbulda başlıycak kar okulların tatil edilmesine sebep olabilirmi.bari perşembeden çocukları alıp bi yerlere kaçmak maksadıyla soruyorum.yani hayatı etkiliycek diye okullar bi gün önceden kapatılabilirmi?
Perşembe geceden itibaren yoğun ve çok yoğun yağış söz konusu kar 7 gün 7 gece devam edecek bunu benim açtığım konuda yazmıştım hayatı olumsuz etkiler yağış ve kar tatil işi valilik
-
8 ocak sistemi nerelerde etkili olacak İstanbul için nasıl bir durum söz konusu
Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.
Şimdi görüntü soğuma iyi temp 850 -15 ler var daha fazlası girebilir akşamki katman değişkenleri daha olumlu çıkacak siklon ab şuan yok,İstanbul için çılgınca dek var fakat ab oluşumu söz konusu istanbul harika kar alacak gibi sonuçlar var her gün daha iyiye gidiyor ve İzmir içinde durum çok iyi
-
Sorularınıza cevap vermek için ben akşam olmasını bekliyorum örtüde olur fazlası da ufaktan cevap verdim asıl bomba sekiz ocak civarı
-
Bu konuya son mesaj daha yazıyım şimdilik 8sizlerin arzu ettiği soğukları alıyoruz bu sistemde silkon olması söz konusu sevgiler saygılar her zaman eleştiri alırım ,6 Aralıkta iki konu açtım bilgilendirme amaçlı ilk konu oldu bitti yüzde yüz doğru sonuçlandı bundan sonra bu konuda sizlere verdiğimiz bilgiler boş umut olmadığını gösterir
ilk konu Aralık son haftası durum ne ikinci konuda bu sekiz ocak mor salkım üçüncü bir konu daha açmak da nasip olur bizlere
-
Bir ihtimal dediğim sistem yükseliyor
-
Bugün detaylı bilgi gelicekti ne zaman gelicek
Akşam 22:00 dedikya dun