3 4 sene önce üniversite sınavına girmedin mi? Anlamadım. Facebook sayfan vardı orda baya kendi fotoğraflarını falan da atıyordun
o arkadaşımız sinan çıtır sinan hava biraz akif olamadığndan şuan yok ben TT SİNAN NN
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3 4 sene önce üniversite sınavına girmedin mi? Anlamadım. Facebook sayfan vardı orda baya kendi fotoğraflarını falan da atıyordun
o arkadaşımız sinan çıtır sinan hava biraz akif olamadığndan şuan yok ben TT SİNAN NN
Hobaa sen gencecik çocuktun ne ara 37 oldun
Karışlık olmasın ![]()
İzmir ne durumda 6 ocaktan sonra kar ihtimali var mı yada 6 ocakta sistem gelicek ya bu ilk büyük sistem olur 2. Sistem gelirmi izmire yine yoksa bu kişi 1 sistemlemi kapaticaz ?
Bir kesin iki sistem var birde sürpriz olma ihtimali var ama daha ihtimal
Bir aksilik çıkmazsa akşam yada gece bizi bekleyen hava koşullarınında bahsederiz
Konya yoğun kar olurmu hocam
Metrelik Kar olur gibi şuanlik durun bu daha fazla olma durumuda var diğer tahminci arkadaşlarimiz da yazıcak bende ayrı ayrı bilgi vericez
Çünkü sistem çok batılı şuan karadeniz fön yerken sizin gömülme ihtimaliniz var biraz doğulaması herkes için iyi olucaktır.
Ülke kara doyacak sistem uzun
Tek tarih verdim ay sonu demedim ay başı demedim sadece sekiz ocak dedim ya bu akşam yada yarın ülke adına yazacaklarım ??
Hayırlı cumalar
Yoksa sistem ömrü 7 gün 7 gecemi
Tamam atışma yok
Kemal Ensar yapıcam tabikide az daha sabır ilk başlarda bazı yazdıklarım var hatta bir başka konum var Aralık son hafta durum ne diye
Gözümüz aydın diyelim mi bu sitenin birde görünmeyen yerlerinde neler konuşulmuş onlarıda atıcaz zamanı gelince
Sistem gecikme li geliyor
Gecikmeli mi yoksa bumu 8 sabır iyidir