CAN ayrıca azor sanki küsmüş gibi çoluk çocuktan ayrılmış tek başına gibi duruyor
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
İnşallah İnşallah 2016 2017 kışı halen aklımda 31 Ocak kafkas sistemi samsunu gömmüştü -12 -39 -40 ull sonuç bulunduğum konumda 2 günde 70 cm civarı
Bu senede olur kılışe laf edeyim o potansiyel var
-
Abi Şu Yağış konusunu samsun için merak edıyorum biliyorsundur karayelde bafra burnu merkez adına sorun çıkartıyor Ricam yağışı incelemen neler olur artarmı ilerleyen günlerde
Yağış icin acele etmeden gidelim bence
Bir gün önce bile değişenler var
-
Bir kaç güne bu konu tavan yapar

-
Normalde bu tarihlerde genelde marmara sistemi olurdu bu yıl şans karadenize vurdu inşallah büyük sistem ülke sistemi olucak öyle bekliyorum siz açılışı yaptınız sanırsam bu sene nice 6 ocaklar

İnşallah bakalım Ocak gelince neler gelir neler
-
Bir Samsunlu olarak heyecanla bekliyorum geçen kıştan sonra umutluyum.
Herkes bekliyor tüm ülke
-
İlk sinyal geldi hayırlı olsun fakat bu 384 saatte görünün değil sabır etmek lazım bu sistem öncekileri takip ediniz bu konuda sadece bu tahminle alaka sorular sorunuz yılbaşı sorularını ve ocak ilk gün sorularını cevap veremiycem
-
-
Yakında ss alıcaz herşeyin fazlası zarar
-
2 partiye ayrıldı zaten şartlar hep beraber görelim ekibimizin için veri analiz araştırması yapan arkadaşımız varmı acaba
Şuan için veri analizi yapan arkadaş gerekliydi tam konun üstenude deyindin
-
@KARTIPI ben ayın 27.ve 29 'dan sonrası çıkacak modelleri merak ediyorum
-
@KARTIPI bu sene hep hızlı hareket içinde davrandı modeller beklemek lazım sabır
-
Bu Akşam ki ecwmf güncellemeside
>>>WinteR<<< hocaminiz dediği gibi çıktı
-
merhaba,kahramanmarasta yılbasında kar bekleniyormu
CAN adminimiz cevaplar Bu soruyu
Modeller en geç pazar akşamı netleşir nereye ne yağacak gibi sorulara o zaman dan sonra kesin cevap gelir kesin derken yinede temkinli oldum
-
:8ballpool:yoğun istek uzerine