GÜNCEL !!!!!!!!
NEREDEYSE TÜM SAHİL KESİMLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK
93 harbi ilk sayfada bu detayı atlamışsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGÜNCEL !!!!!!!!
NEREDEYSE TÜM SAHİL KESİMLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK
93 harbi ilk sayfada bu detayı atlamışsın
Offf ağzından bal damlıyo balll ❤
İki günde öne gelebilir oyanaya bilir
ercan1978 sorunun cevabını bir konu açarak yazıcam mutlaka biraz zaman alsada yazıcam en geç iki gün sonra yazmış olurum biraz zamanla alakalı o yuzden
ercan1978 Şuan atmosferde artçı sallantılar var öncü deprem niteliğinde ufak ufak sistemler çok normal ocak ayı iyi gelecek tatmin kar oluruz sadece sabır ile beklemek lazım
bende 11 Ocak diyorum
bakalım tutacak mı?
Yakın tarih zaten 8 geldiği zaman 11 de olur 2004 sisteminden 2 seviye yukarı bu sistem
Tam 1 ay öncesinde yazıyorum günde tarihte oynama olur olmaz bu ayrı fakat tam 2 sene sonra aynı koşullar söz konusu 8 ocak sisteminin 2 yıl dönümünde atmosfer bizlere güzel haberler veri yor konu açık kalsın 2 sene önceki anıları yazabilirsiniz vade yaklaşınca her yerde değerlendirme yapılır tam tamına size 1 ay önceden haber ediyorum x sitelere sayfalara hodri meydan diyorum ilk ateşte benden
Güncel
Aralık ayı son haftası için başka platformlara bakıp sakın ümit etmeyin benim görüşüm sistem gelse dahi ki böyle bir görünüm yok aynı bu şekilde olur 8 ocak tarihini beklemek lazım şu görüntüde Kış tahminimde dediğim gibi Aralık ayında ciddi sistem beklentim yok olan da sürpriz atak olursa olur başta İstanbul olmak üzere konu yine açık
güncel
Kar Yağsa Yağsa Yüksek Ve iç kesimlere yağar çatalca beylikdüzü silivri arnavutköy aydos kartal esenyurt üçyüzlü gaziosmanpaşa esenler gibi yerler
tahmin ediyorum yani sahil kısımdakiler beklemesin.
Evet bizimde ön görümüz bu şekilde
Pide ayrancılar nerede kaldı yoksa konu mu açacaklar yahu :komik:
Neyse devam edelim nerede kalmıştık.
Takibe devam.
En son 408
Ay sonu bişey beklemeyin 22 aralık tarihi göz kırpıyor.
Konu komple okursan beklenti yok dedik :okey:
Ay sonu tahminim güncel istanbul için kar yok
Beyler genel sohbet yazalım
Gece güncellemesi için uyanık kaldım sadece 384 saati canlı görmek için yağmur da gitti
Yeni slogan 408 buraya ülke ayağa
izmir ocak ayinda ne durumda
Açıklama ilerideki zamanda gelecek sevinen tarafta sizde olabilirsiniz
Güncel hali hazırda ay sonu benim için kar yapacak sistem yoktur