Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başkanım yargı dağıtıyor,a sporu yok etti adeta
olay nedir
-
Bu arada ufak bir kasırga da Avrupa kıta sına doğru geliyor gücünü kaybedip kaybolacak mı yoksa etki alanını genişlete genişlete gelicekmi
-
Ayrımcılık olarak almayalım değerlendirmeyi başlıkta olduğu gibi deneysel bir tahmin ve ilk olarak Marmara bölgesi yarın bölge genelinde yağışlar var radar takibi tavsiye ederim 13 Eylül tahmini hazırlıyorum ilk ve tek bir tahmin olacak soru almıyorum artık soru cevap konusundan veya CAN ve @Tamereis sizlere net cevap verir
-
Yarın akşam noktasal tahmin paylaşımi yapıcam kutle oluşumu nerelerde ve daha fazlası
-
Geçmiş olsun diyorum bu konu hakkında konuşurken watsaap grubunda deprem oldu
Ülkemizin batısı hareketli
-
Gerçek anlamda serin ve üşüten havalar dediğim tarih ten hemen sonra başlar gibi sonbahara giriş tam zamanında olacak gibi görünüyor
2018-2019 Kış Tahminleri (Üyelerle Soru-Cevap) bu sene buradan cevaplama yapıcam
-
Sitemizde ayrımcılıgi gitmemek için istanbul konusunu kapatıp arşive alıyoruz bölge konularından devam
-
Sitemizde ayrımcılıgi gitmemek için istanbul konusunu kapatıp arşive alıyoruz bölge konularından devam
-
-
-
Bölge genelinde hareketlilik devam etmektedir ,Şuan için oluşan depremlerin normal olduğunu belirtmekte fayda var.
Dikkat etmekte fayda var bölgede bir enerji birikimi yüksek seviyelerde ülkemizin Batı kesimlerinde özellikle Marmara bölgesinin bir doğu tarafında marmara denizinde ve en son Tekirdağ aciklarinda oluşan depremler Şarköy açıklarında da bir deprem oluşumuna yol açıkcakmi yakın takip ediyoruz ,ciddi bir durum olabilir şuan kimseye panik havası yaratmak istemiyoruz
-
Depremler aktif bir fay hattı üzerinde olmuştur biriken enerji tek seferde boşalmaz inşaallah
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.