ANALİZCİ şuan için %70 oranında el nino beklentisi Var ama en az bir ay daha beklemek lazım gibi
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olabilir açıkçası bu konuyu araştırmadım.
Vaktin varsa araştırman iyi olur güzel sonuçlara varabilirsin benim çok kısıtlı zamanım olduğunundan derinlere inemiyorum
-
@SiberianTiger eline sağlık çok dikkat çekici olan bu olayı cımbızla aldım
( Doğu Sibirya denizinde erime durdu )
Manyetik alan etkisi Kuzey kutbunun manyateik alanı doğuya doğru ilerleme gösterdiğinden bu erimenin durduğunu düşünüyorum
-
Marmara bölgesi geneli ,Batı karadeniz ve orta karadeniz ve Akdeniz mevsim normallerine göre yağışlı
Doğu Karadeniz mevsim normallerinin üzerinde yağışlı geçmesini tahmin ediyoruz
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ağustos ayı içinde ülkemiz mevsim normallerinde sıcaklıklar yaşanması tahmin ediyoruz
iç Anadolu bölgesinin doğusu 2 /3 derece mevsim normallerinden geçmesi tahmin ediyoruz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Aylık Tahminlerimizde %50 oranında yanılma payımız vardır
-
Yarın İstanbul için yağiş kuvvetli ani su baskınları olabilir
-
Doğu Karadeniz bölgesinde sel riski vardır
Dikkat edilmeli
-
Hayırlı Bayramlar
-
Son zamanlarda oluşan ufak depremler İstanbul yakın bölgelerde 0 km lerde dediğim tehlike çok yakın zamana yaklaştık
-
Türkiye Deprem Fay Haritası
Marmara denizi için tehlike,buyuk deprem yakın zaman içersinde olabilir fay hatalarında biriken gaz kendisini açığa vermeye başladı. Tehlike büyük malesef yine hazır olmayan yapılar büyük felaketi getirebilir.Peki deprem ne zaman içerisinde bekleniyor yaptığımız araştırma doğrultusunda yaz ayı boyunca en geç Ağustos ayı yani bu yaz ayı içerisinde büyük Marmara depremi kapıda
Şimdi site olarak biz uyarı veriyoruz dikkate almanızı tavsiye ederiz daha geniş bilgiler ve belgeler ile bilgi paylaşımı devam edicez
-
Tüm amatör ve profesyonellerin meteoroloji günü kutlu olsun