Son olmayan bu sistem biraz daha iyi bizler adına ülke adına
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geldi şükür mübarek Abi
-
ISTANBUL bir iki saat bekle
-
-32 korkutur sevindirmesi yerine.
Hocam tövbe deyin inmesin o -24 yeter -32 çok olur.
Ve çok soğuk olduğu için yagışı azaltir fazla soğuk nemin azalmasina neden olur.
Çok sıkı takip deyim.Bu sistemi Hatta bugünkü sisteme bile bakmıyorum Kader kısmet bu soğuk hava dalgası ülkeye girmeden kış bitmez diyorum ve 5 saatte bir sık sık takipte yim :düşündürücü:
-
Evet arkadaşlar gözünüz kulağınız bu sistemde olsun bu seferki devasa soğuk Balkanlar,Yunanistan,Marmara ,Batı Karadeniz,Ege için son zamanların en büyük sistemi
-32 lik cekirdek tam dibimize ve üstümüze inebilir
-
Whisper. Abi doğum günün kutlu olsun hep beraber nice senelere inşallah abim
-
ağlıyacam yemin ederim ağlayacam :üzgün1::üzgün1::üzgün1::üzgün1::üzgün1::üzgün1: :kusma: :üzgün2::çıldırmış:
Ağlamak olmaz
-
sanırım sistem çöktü. Kimseden ses soluk yok (ist.)
Bekleme zamanı
-
hocam CAN hocamıza sordum bide sizin fikrinizi alim dediöm.
Ben bir tık yukarı aşağı olur diyorum
-
Nokta atışlarını CAN admine sormaniz daha iyi olur
-
İstanbul yarin yoğun kar alır ,yağmur yok saf Kar var isteyen önlem alır trafikte minimum 20 cm maksimum 50 cm arası olur
-
Farkımız tarzımız Kar yağışı dediğimiz gibi erken geldi ve basladi
-
Bende şuraya ufak bir not yazıyım Sistem için Istanbul veya Marmara üzerinden yola çıkarak tahmin ettiğim bir husus var soğuk 27 şubat gecesi soğuma erken giriş yapar Sabah istanbul hazırlıksız yakalanır ve Marmara geneli olur Kar dan adam yapan yapsın Kar topu oynayan oynasın ama sistem öne gelir gibi haberiniz olsun hayırlı geceler
-
Sinan hocam bende bu sefer aynı şeyi düşünüyom işallah dediniz olur da bu sefer biz guleriz :komik:
Her şey zamanla olur bu sistemde yanılmadık darısı daha büyük olana
-
İkinci devasa büyük sistem büyük sinyaller var nasıl avrupa -20 leri aldı bu sefer ülkemizde çok şanslı durumda önümüzdeki sistemi yaşadıktan sonra kış halen bitmemiş olacaktır