Saygı değer Kar severler soğuk severler kış koşullarını yaşamak isteyen takipçilerimiz,herşey oluruna bırakmak isterdim fakat bazı gerçeklerin farkında olmaktan ve yorumlarımizin içinde bazı endişe edici cümleler kelimeler kullandık ne dedik Geçen hafta .
Alaska daki deprem tüm modelleri şaşırtacak dedim ya çok iyi yada çok kötü çıkacak dedim durun itibaren ikinci şık söz konusu ve tüm modellere yansıma söz konusu Bunun etkisi geçmek üzere sabır diyorum ve sonrası na geçelim
Ülkemize bir sistem gelecekse Balkanlar kökenli gelmesi muhtemel geniş bir ab alanı ve düşük mb düzeyde olacaktır neden Güney enlem ler aşırı sıcak ve bizi ürkütürcesini sıcak pompalar gibi gözüküyor bu işin aslı Fakat atmosfer bu sene bize hep ters yönde hareket etti İzlanda coşmuş İskandinavya Oda coşmuş şekilde azor yb basınç alanı manipüle olmuş 500 ph -34 gözükmüs acayip durumda 850 ph bir şey yok
12000 fit rüzgarları o kadar güçlü değil
Burada gerçekten şunu demek istiyorum
Bir sistem inecek Fakat atmosfer Şuan karma karışık ve benim şahsi hesapla bu ne kadar doğru çıkar Şuan süper bilgisayar lar yanılma payı %70 çıkmış bilim teknoloji TÜRKİYE için çaresiz bu kış ABD deki Soguklarin Avrupa kıtasında yaşamadan bitmez bitmeyecek biz de ülke olarak nasibimizi alırız Sistem gelirse de gitmez kolay kolay gördük yaşadık ülkemizde özellikle istanbul da Kar yağışı çok basit kelimeler ile olmuyor atmosfer deki tüm atom parçacıkların bir bir düzene girmesi gerekir
Serin tutun gönlünüzü gelende ALLAH tan gelmeyen de ALLAH tan