Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yeni yüzümüz ile daha güçlü alt yapı ile yola devam etmek için ve sizlere bu güne kadar verdiğimiz hizmetin daha iyisini sunmak için değişim zamanı bu gece
-
Istanbul güzel yağış alıyor ara ara lapa lapa ara ara tipi şeklindeki ilçe ilçe farklı
-
Sağ salim görev yerine Ulaştigin gibi Rabbim sağ salim yine aileni görmeni nasip etsin @Sistemci5534 Dostum
-
Burda bişey yok
-
Bunyamin surmeli subatin ilk haftasinda gelicek sistemi dogruladi youtubeden izleyebilirsiniz
Bu güne kadar nerelerdeymiş beyfendi

-
Okuyamıyanlar için
Modeller deki tutarsızlık halen devam ediyor bu yüzden benimde modeller gibi kafam karıştı akşam başka sabah başka öğlen yine başka şimdi genel tahmin yazsam akşam yine değişirse diye çekingen kaldım hergün tahmin değişecek kadar lüksümüz yok kar seven dostlarımız var ve şimdi ümid verip akşam olmadı demek bize yakışmaz malum yukarı seviye alçağı bizimle oynuyor bir doğuya bir batıya hareket ediyor
Gelelim işin aslına tahminiz doğrultusunda 25 ocak dedik ve olacak gibi duruyor ULL yukarı seviye alçağı ne hikmetse bu şekilde açıklama yapma durumuna düştük bu alçak benim görüşümce Sakarya civarına usulca süzülecek ve tatmin olacağımız kadar kar almamıza vesile olacaktır kesinleşen bir durum olursa bu sefer cm soruları çıkıcak fakat onada kesin cevap veremiyecek konumdayız
Daha fazlası için çok iddaalı olan konumuz var onu açarız oradan devam ederiz -
@>>>WinteR<<< kardeşimizin nurtopu gibi bir erkek evladı olmuştur.Kadromuz gün gün genişliyor
ALLAH analı babalı büyümek nasip etsin, @>>>WinteR<<< usta..Vatana,millete faydalı,bahtı açık olsun inşaallah.
Gözünüz aydı
Demiş @whisper abimiz bizde takdir etmek düşer çok güzel demişsin abi aynı durum ve düşüncene katılıyorum -
Modeller deki tutarsızlık halen devam ediyor bu yüzden benimde modeller gibi kafam karıştı akşam başka sabah başka öğlen yine başka şimdi genel tahmin yazsam akşam yine değişirse diye çekingen kaldım hergün tahmin değişecek kadar lüksümüz yok kar seven dostlarımız var ve şimdi ümid verip akşam olmadı demek bize yakışmaz malum yukarı seviye alçağı bizimle oynuyor bir doğuya bir batıya hareket ediyor
Gelelim işin aslına tahminiz doğrultusunda 25 ocak dedik ve olacak gibi duruyor ULL yukarı seviye alçağı ne hikmetse bu şekilde açıklama yapma durumuna düştük bu alçak benim görüşümce Sakarya civarına usulca süzülecek ve tatmin olacağımız kadar kar almamıza vesile olacaktır kesinleşen bir durum olursa bu sefer cm soruları çıkıcak fakat onada kesin cevap veremiyecek konumdayız
Daha fazlası için çok iddaalı olan konumuz var onu açarız oradan devam ederiz -
@DarKNigHT eline sağlık teşekkür ederim
-
Bu akşam gfs show
-
Cfs bu Sistemi nasıl görmüş hayret içindeyim
Kısa vadede Sistem vermez Hayırlısı olsun diyelim beklentime yakın bir model olduğundan paylaşım yaptım -
Biraz kendimize gelelim

-
Hayır lı Geceler
-
Herşeyi unutacak ve bu kış gibi Sistem alalım diyeceksiniz