TT
Twitter’da gündem de olan maddeler için kullanılan terim oradan aldım
NN
Heyecan verici anlamına geliyor
Sonuç TT ile önde olma NN ile sistem heyecanı
TT SİNAN NN
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTT
Twitter’da gündem de olan maddeler için kullanılan terim oradan aldım
NN
Heyecan verici anlamına geliyor
Sonuç TT ile önde olma NN ile sistem heyecanı
TT SİNAN NN
Ne buzul çağı :lol: :lol:
@Sinan reis :rolleyes::rolleyes: neler edersin? :D
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :catisma: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
Güzeli Kim sevmez 
Özel bir konu açılacak vakti zamanı gelince oradan güzel bilgiler paylaşımı yapacağız konu özel olduğundan kapalı olacak
Gün içinde yahut akşama tahmin güncellecektir
Bu başlık altında ayın 18 den sonra daha geniş bilgiler sunucam İstanbul için en düşük sıcaklıklar -4 olur diyorum beklemede kalınız hafta içi modeller değişir dedik değişti çok ısrar olursa konuyu erkenden açabilirim
o derece ani dususle gok gurultulu kar olma olasiligi var gibi galiba abi yorum sizin.
Kar yağışı esnasında beklemiyorum gece saatlerinde olma imkanı vardır
İSTANBUL İL GENELİ TAHMİNİM
18 ocak gece giriş saatleri itibaren rüzgar güneyli yönlerden lodos fırtınasının saatteki hızı 55 60 km arasında sabaha karşı 25 km hıza düşmesi ve sabah 7:00 gibi rüzgar yönü kuzey den karayele dönüşmesi bekleniyor saatte hızı 25 ila 50 km arasında zaman zaman kuvvetli fırtına bekleniyor
Sıcaklık sabah 10 derece civarında gün içinde ani düşüşle saat 11:00 gibi 2 derecelere düşmesi bekleniyor
En düşük sıcaklık -1 derece olarak hissedilecek ve ölçülecektir 1000 hPa hava basınçı ve yağış olarakta sabah saat 10:00 itibaren kar olarak görmemiz mümkündür ve lapa lapa olmasını tahmin ediyorum
@byCOLDDD yapma bunu tepedeki -16 ila -20 arasında boşluk olmazsa bu iş tamam
Nerede Kalmıştık
hayırlı olsun ALLAH analı babalı sağlıklı byütsün @UsTaD