Osman Sinan Güner
20/12/1981 doğumluyum
Eski kışları yaşamış olmanın verdiği ilgi ile ilk okul çağında kendi barometre ve termometre mi yapmış bir geçmişim var o yaşlarda evimiz çok çok yüksek olduğu için tek arkadaşım Gökyüzü ve atmosfer di o zamanlar sadece ansiklopediler vardı ve okuyup inceleme ile bütün atmosfer katmanlarini bulut çeşitlerini coğrafyamizin basınç özelliklerini ben bu şekilde öğrendim
Bilinen nickim TT SİNAN NN uzun vade tahmini yapmayı seviyorum şimdiki zamanımız içinde tahmin yapmak kolay oldu sosyal medya üzerindende bir çok sayfalar var gözle görülür bir tahmin yazıp bilince
Başımıza bazı anlamadığımız olaylar geldi belki bizde abartılı olduk ve ekip olarak burayı kurmaya karar verdik
olduk
Ister amatör olalım ister profesyonel meteoroloji uzmanı olalım bu iş ekip işi Tek başına devletin kurumu bir kişiye bakarak tahmin çıkarmıyor sa bizde site ekibi olarak tahmin sunuyoruz aramızda günlük tahmin olsun üç günlük tahmin olsun haftalık olsun ekip olarak bilgiliyiz Tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi takip eden toplumun her bir bireyi ne sonsuz saygı ve sevgi içindeyim
Bizler her bir platformu takip ediyoruz
Hiç bir karalama kampanyasına katılmıyoruz
Uzun vade tahmini ve kısa vade tahmini her ikisini de aynı kişi tahmin yaparsa çok yorulur ve kendi real işlerini aksatir
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başlangıç güzel oldu
geri kalan 94 gün için.... -
An Itibari ile Eyüp Alibeyköyde Kky Başladı ve oraj hadisesi de yaşandı bu gece uyumak yok ayrıca güvenlik personeliyim ve gece nöbetindeyim :catisma: :catisma:
Bu gece sendeniz ben kendimi daha sonraki sisteme saklıyorum
-
Bazı yerlerde kar var mış Şuan
-
5 6 7 aralık sisteminden çerkezköy kar alıcak mı
Mümkündür kar yağışı yarın için
-
Şampiyonlar ligi kalitesinde bir maç malesef hakem yine kötü
-
-
-
%50 LİK ORAN KAR DIR

-
@Sistemci5534 EMRE doğum günün kutlu olsun kardeşim Dostum Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah hakkında hayırlı ne varsa bir an önce olsun
-
-
@karinsesi bölge olarak kar yapacak 3 sistem alırsınız ama vakti gelince Adıyaman ne denli etkilenir sistemi görünce doğru düzgün cevap yazarız
-
Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.
-
@mirzaaa hemşerim hayırlı olsun hani Kar görüntüleri
Malatya yoğun kar alıyor diye duydum. -
Hayırlı olsun hocam @>>>WinteR<<<