Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler.
-
kendi konumum adına konuşuyorum evim kartalda iş yerim Çekmeköy'de kartalda kar namına bir şey göremedim sadece havada bazen kar bazen sulu kar gördüm. Çekmeköy'de ise yağarken yerler tuttu kesilince eridi tutan karda vıcık vıcıktı.
Yaşım itibari ile 90lı seneleri saymıyorum. 2002, 2004, 2006, 2012, 2015, 2017 hepsini net hatırlıyorum, bu gelen sistem değil önceden bunları sistemden saymazdık.
Boşuna yorulduk gibi bir şey.
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
ben basladim abi zaten elle tutulur bir hale geldigi anda direk betayi cikaricam. kendimiz uzerinde calisir gelsitiririz. benim derdim site icinden bir kac yazilimci yetistirmek cunku tek basina yapilacak isler degil gercekten ve yazilimcininda bu konuya meraki olmasi gerekli yoksa yazilimci cok. altindan kalkamam takim isi bu. suan o dedigim harita sistemine calisiyorum. 1-2 aya ilk surumu yayinlariz. yazilimciyim lakin web de hic deneyimim olmadigi icin yavastan gidiyor suan bir yandan ogreniyorum
Eline sağlık
-
yapalim sinan abi kendi programlarimizi ben bir kac sitede gordum misal birinde direk olarak konumdaki sicaklik degerlerini haritaya veren basit bir program var. baslayalim bizde. ben surekli dile getiriyorum bir kac kisi hadi dese bende o sevkle daha adapte olacagim. acikcasi destek bekliyorum sizlerden
Konum olarak yakın olsak daha farklı yapardık
Bu konuyu yazın geliştirme yapalım seninle
-
yalniz butun modeller mgm hepsi yanildi abi. kapali koy yollari var balikesir ve canakkalenin dogusunda. biz biraz daha karasal oldugumuz icin yuksek kesimler konumunu yine konusturdu. 350 mt uzeri 20cm ve uzeri suan yer yer.
Çünkü kaba taslak yapıyorlar tahmini
-
Bir saatlik gif yaptım malum net sıkıntısı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler

-
Sinan mubarek adamsin musluman... derler bizim burda
camdan bakinca kar gormeyince olmuyor dedim sana geldi bak.Eyvallah bende şimdi eve geçtim yeterli bana gözün aydın tekrardan.
-
SINAN HOCAmmmm gece yağış ihtimali var mı belkide beyaz örtüye uyanırız
Modellere göre yorumlar geldi hep sistem zamanı radara bakıyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kütleler önce anadolu yakasına sonrada şehrim batısına organize olmaya başladı. Bu sistemi konumum adına kapattım. Gece güncellemesinde görüşmek üzere 🫡
Ben foruma geldiğimden beri Sarıyer DEK sistemlerinde yokları oynuyor, alıştırdı artıkBu foruma geldiğimden beri diye ima etmen 🤔☹️
-
Sinan Hocam böyle gelirmi
Kısmet
-
Sağlam yağıyor şuan
Az önce esenler dedim
-
Esenler uçuyor