13-20 mart arası bize soğuk vermiş gelo demiş italyanlar
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
@CaN HeYeCaN neymiş :hmm:
-
@UsTaD ALLAH razı olsun paylaşım larindan
-
@whisper Teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuş
-
Dün (cuma) marifet değil ama bardak olarak sayamadım da
sabah bir duble sonrası 10 bardaklık 4 demlik içmişim.Oha da dedim siz söylemeyin sakın.
Bugün evdeydim daha bir sıkı çalıştım :D 5 demlik olmuş ve içmeye devam nereden tutarsan zarar yav..Vallahi maşallah
-
o zaman kar yağsın
-
Sarıların UsTaD derler bana :lol:
Sarılarin tahminci side VAR
-
Neyse
benden olsun hadi yine iyisiniz.:aptalmisin: :thumbsup:
-
Daha bulurlar,arayan bulurmuş
Zaten bula bula da bitmezYanlış teknoloji ama yetersiz foto ile olmaz gitmek lazım 40 yıl yol gitme olmaz
Zaman ni boşa harcamsalar bari -
Bu kadar uzaklıkta ;(:D
-
Neye göre büyük lük abim
-
Güzellik
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Nerede eski kışlar derler hep.Boşuna demiyorlar eskiler,3 ay karayı görmemiş birisi olarak özlüyorum eski kışları.
Koca kışı 2-3 sistemle (oda arada tatmin ediyor) atlatıyoruz maalesef.Eskilerde hep eskide mazide kaldı ama sonuç neden böyle oldu ?
1 Dengesiz yaşam
2 Isı faktörleri
3 Buzulların Azalması
Çok sıralama yaparız ve gizli bilinmiyen çok olay var Petrol şirketleri kuzey kutbundan acilen çekilmezler ise ingiltere ispanya başta olmak üzere deniz kıyısı ülkeler ve şehirler tehlike sınırın dalar
bizde eski kışlar nerede diye düşünürüz ısınan atmosfer ve dünya dönüşündeki yavaşlama Büyük faktörler yazacak çok şey var