+15 leri özlemişsiniz galiba
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul rahat olsun
Siberian snow mesajını gördüm nasip diyorum .
-
Selamünaleyküm hayırlı günler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizim kanadalı böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler dinleneyim biraz .
-
Neyse fazla uzamasın yarın açarım konuyu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemi yükleniyor bakalım tarihi bilen çıkacak mı .
-
Tekrardan attım net sorunsalı
-
Geçerli: 08 Şubat 2025 - 14 Şubat 2025
Güncelleme: 31 Ocak 2025The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçerli: 06 Şubat 2025 - 10 Şubat 2025
Güncelleme: 31 Ocak 2025The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçerli: 05 Şubat 2025 - 09 Şubat 2025
Evet soğuk çekirdemiz yarın modellerde çıkacakmı .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçerli: 06 Şubat 2025 - 10 Şubat 2025
Güncelleme: 31 Ocak 2025The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncelleme ettim
-
Model konusuna belli bir rütbe üzerindekiler mesaj yazabilsin
Değerlendirme de
-
Selamlar arkadaşlar. Siteye girerken ve sitede gezinirken,( sadece bana mı öyle geliyor anlamadım) çıkan reklam çerçeveleri çok rahatsız edici geldi. Tüm sayfayı kaplıyor bazen, ekrandan gitsin diye habire çarpıya ya da "üst ok" a tıklamak zorunda kalıyorum ve bu da epey yoruyor.
Düzenleme yapıyoruz otomatik gene yükseliyor
Bakılacak .
-
Karadenize mi gidiyor Hocam
Takip ediyoruz rota yazmıyoruz o kadar vaktim yok.