Bakalım bu gece bizim veride değişiklik olacak mı oda çok geç güncelleme oluyor 23:30 gibi
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese iyi akşamlar.
Hayırlı akşamlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
-
Hayırlı geceler.
-
Sinan abi Nolucak abi şimdi
Sanırım dün gece cevap verdim aynı mesaja

-
21 Ocak çıktısı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
22 Ocak çıktısıThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Müsait olan senaryolardan güzel olanı atabilir.
-
Hayırlı akşamlar ahali.
Hayırlı akşamlar modelleme ediyorduk geç cevap ettik.
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
-
Hayırlı geceler.
-
Yani bizim için iyi değil galiba abim çünkü bu şeklide sistem inmiyor bize abim ne zamana kadar bu şekilde devam eder ne zaman senin istediğin görüntüler çıkmaya başlıcak abim

Diyorumki modeller bu şekilde çıkmaya devam . Bu tarih aralığında kar vs yok modeller bu çıktıya uyuyor modellerin değişim göstermesini sizle beraber takip edelim istiyorum sizlere bir şeyler katmak için yanlış yapmıyorum dimi .
-
Modeller bu şekilde çıkmaya devam
-
Sinan abim şuan ki gidişat güzel mi gidiyor yani abim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dün ki çıktı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugünki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın modellerde Yüksek basınç alanı daha kuzeyli çıkabilir.