Sinan tarafından yazılan gönderiler

Bu yazdıklarım korku endişe vermek amacı taşımamaktadır .

Tv kanallarında Marmara odaklı konuşmalar başlamış gene Marmara denizine dikkat çekilip İstanbul depremi anılıyor .

Burada Benim bakış açım Bursa tarafları olabilir

LÜTFEN BU YAZIM PANİĞE SEBEB VERMESİN SADECE DİKKATİMİ ÇEKEN BÖLGE OLARAK YAZIYORUM JEZOFİZİKÇİLERİN DİKKATİ ÇEKMESİ ONLARIN SAHADA İNCELEME YAPMASI DAHA İYİ OLUR .

Deprem bölgesinde durum için yorum yapamam küçük artçılar normal dir .

İlk yazıcağım 8 gün önce gece 04:17 de olan depremin büyüklüğü değil hareketlilik eğilimine baktım 8 gün önceden inceleme yaparak gün gün takibi edilen bir durum değildi ilk 7.7 sarsıntı tamamen teknotik tabaka hareketidir ikici 7.6 sarsıntı bizim bildiğimiz fay depremi dir.7.6 deprem bir yereleri harekete geçirebileceğini sokakta her insan artık tahmin ediyor.

Bana göre yeni bir tabaka hareketliliği olabilir mi buna dair inceleme yapmaya başladım .

Yazdıklarımda korkuyu tetikleyecek bir durum yok ülke genelinde ufak tefek sarsıntıların olması olan ve normal durum dur .

Herkesin herkesimin bir yorumu var bir deprem olunca tüm kanallar radyolar profesörler tarafından dolar haritaların karşısında anlatılır

Türkiye 3-5 km kaydı vs bunlar o binalarda oturan halkımızı çok ilgilendirmez .

Madem çok bilgi birikiminiz var yer bilimcileri ekran başına değil sizleri sahaya alalım saha derken belediyeye hükümete teşvik olacak şekilde toplantılar düzenlemeye davet ediyorum.

Kısım kısım başlayın nerede ne gerekiyorsa devlete anlatın

Binalar çökmüş canlar enkaza dönüşen ev denilen evlerin altında kalmış canlı yayında bana fay haritasını gösteriyor bana show yapmasınlar .

Tekrardan geçmiş olsun.

Bölgede tehlike var mı ?

Var diyebilir miyiz ?

Fay hattı demiyorum tabaka hareket etti ilk deprem Teknotik tabakanın hareketi ikinci sarsıntı deprem diyorum tabakanın hareketi sonuncu 7.8 ölçüm yapılmış sonrasında 9 saat sonra yaşanan da 7.6 depremdir .

7.6 lık deprem sonrası başka bir deprem olacak mı beklenebilir

Deprem mi olacak yoksa tabaka tepki verecek mi

Profesörler iyice analiz ediniz .

@Salihh

Bu mesajı okuyorsan oku son kez yazıyorum

Ya edepli ahlaklı olursun yada siteye girişin yasak daha ilerisini yazarım en sonunda sitede bant kısıtlaması yaparım .