Hayırlı akşamlar
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı sabahlar
-
Hevessiz değilim sadece koca kurum ile atışmaya başlamış amatörler kurumdan ayrı olan bir çok mühendis onlar bile bizim dediğimiz olur diyorlar biz biliriz diyorlar .
Koca ülkeye meteoroloji bakımından ne kattılar merak ediyorum.
İstersem 2024 kışını ay ay yazarım yazınca ne olur parselci yada hayal peres derler hep bir karalama kılıf amatör bile kendi aralarında söz düellosunda .
Farklı bir şey yapmak istiyorum bakalım biraz daha antrenman yapıcam .
-
Muhammed Ali 2m sıcaklıkları Sinan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Böyle bir final güzel olurdu
Emekli olmak için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiperzilla

-
-
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
-
Öneriler çok güzel fakat bunu uygulaması bana saçma geliyor neden modeli yorumlamak baktığını gör oluyor .
Bana öyle biri lazım ki 96 saat çıktısını görünce 120 saatin nasıl gelişecek nasıl çıkıcak bunu yazacak kişi kişiler lazım var mı sizce .
Önce buna bakalım ….
-
Model paylaşım konusuna rütbe kısıtlaması gelsin Sinan
Bakalım bir şeyler olacak ..
-
Deprem oldu gene ya Allah korusun
Geçmiş olsun kardeşim
-
Hocam artık başlığı değişsek 2 Aydır Soğuk kapıda bence fazla kapıda bekletmeye gerek yok alalım içeri.
-
-
GFS gece güncellemesi 4 5 sistemini kuvvetli hale getirip ayın 10u sibirya ile birleştirir ise 1 yıl cezalı üye kalırım SÖZ