Sabah namazına bir kalktım kar küreme geçmemiş bu anı yakaladım çok güzel görüntü ama 02:45 ile 06:15 arasında da iyi yağmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Maşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah namazına bir kalktım kar küreme geçmemiş bu anı yakaladım çok güzel görüntü ama 02:45 ile 06:15 arasında da iyi yağmış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Maşallah
Hayırlı sabahlar
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesine Hakim Olan Tahminci Adayı Varsa Bize Özel Mesaj Yazabilir .
Legend is back
Uzun zamandır aranızda yoktum geri döndüm.
Normalde 15 gün boyunca burda olmayacaktım, korona oldum bide şifreyi unutunca sizlerden baya uzak kaldım.
Herkese keyifli forumlar.
Geçmiş Olsun hoş geldin
Mübarek Berat geceniz tebrik eder hayırlara vesile olmasını Cenabı haktan dilerim.
@Sea Effect Snow
Buradaki herkes psikoluk değil bir müddet dinlenmeye alıyorum seni.
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
Hayırlı akşamlar
Hayırlı Sabahlar
Sinan abi kusura bakma ama en ufak şeyi çöpe taşıyorsunuz. Bu tarz şeyleri başka forumlarda çok paylaştım hiç bir şey yapmadılar bence kurallar konusunda kendinizi bu kadar kasmayın rahat olun bu mesajda küfür yok saygısızlık yok hiç bir şey yok
Burası hava sitesi artık kurallar katı eskisi gibi bundan sonra devam edecek
Sibirya bileşenli soğuk hava dalgası Loading…İhtimalleri konuşmaya başlayalım ufak ufak
Ben sizi takip ediyorum hocam sessizce
Hayırlı Geceler Şimdiden Hayırlı Sabahlar
Sinan abi 18 martta sistem görünüyor yorumun nedir
Yorumsuz
Bir Sistem Olacaksa Nisan ayına Sarkabilir
![]()