Benim yazdıklarımda halen şüphe ile yaklaşıyorsunuz anlam veremedim . Sistemlerin saatine kadar mı yazmak lazım artık
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Hayırlı Geceler
-
Modeller
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Hasan61 Böyle Bir şey işte
-
Modeller
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
sistem ile ilgili ya gün içinde yada akşam yazılarım gelecek
inşaALLAH
-
-
Hayırlı Nurlu geceler yarın ola hayrola
İnşaALLAH
-
Maşallah bereketli olsun
-
Geçmiş olsun Sinan Başkan

Geçmiş olsun

Sinan Abi geçmiş olsun eskilerin bir lafı vardır soğuğa Kabadayılık olmaz diye

bendede var sinan ustad 3-4 gundur usttuk heralde soguklar kuvvetliydi. gecmis olsun

-
Sinan abim şubat son hafta için açtığın konuyla ilgili bi kaç gündür bişey yazmıyosun ne zaman yazıcan abim
Sabır ile bekliyoruz
İnşaALLAH
-
Sinan Geçmiş olsunn. Bu aralar baya grip salgını var, çok dikkat edin. Zencefil çayı, ıhlamur ve çorba içmeyi ihmal etmeyelim. İyi günler herkese 🌸
Teşekkür ederim soğuk havaya fazla kafa tuttum galiba
-
Geçmiş olsun abi rabbim şifa versin

İnşaALLAH
-